Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere mare

iordan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

2

• yo9hrb

1

• dj_radu69

1

• iordan

1

Top autori în acest subiect

"Teoretic" nu este voie, dar practic multi folosesc amplificatoare, chiar si >100W, iar numai f.f. rar la noi nivele mai mari, de ordinul a cateva sute de W... Prin alte parti e si mai rau: kW ;-)Eu zic ca poti sa incerci, cel mai important este sa ai grija sa nu deranjezi cu RFI ...

Link spre comentariu

Daca vrei sa il faci, iti spun, din experianta mea umila de constructor de diverse chestii RF, ca nu este asa simplu precum pare. Va trebui sa obtii o stabilitate destul de mare pe frecventa. Sa vezi cum este sa cauti condensatoare cu variatie pozitiva sau negativa cu temperatura. Si daca pici pe langa canalul de frecventa dorit, nu te mai intelegi cu nimeni.

Link spre comentariu

Frecventa: 26-30 MHz

Alimentare: 13.8 VDC

Curent: 7A

Putere de intrare: 0.5-4W

Putere de iesire AM/FM: 35W

Putere de iesire SSB: 70W

Dimensiuni:122x122x40 mm

Preamplificator integrat

Mai bine faci cu GU50 un liniar sau cu niste IRF-uri scoti putere mai mare decat ampliful de la mondo.

A fost doar o sugestie.

Ps: acuma ca sa vezi pe ce dai 30 de euro un gunoi de tranzistor o bobina si un aluminiu atat ca ala are aspect si al tau poate mai putin in rest e cam aceasi http://www.flashwebhost.com/tcvr/rf_power_amplifier.php

Link spre comentariu

Am cumparat eu un amplif de 10w de la Mondoplas,caci am o sattie de 4w pe masina pe care o folosesc la drumurile mai lungi si vb cu TIR-istii.Sincer...nu e mare lucru,am facut teste peste teste cu diferiti soferi sa vad daca se cunoaste cand cuplez ampliful....sincer nu-s multumit absolut deloc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări