Real Minitehnicus Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 19 minutes ago, Victor said: In schimb , ar putea să se înființeze o asociație cu scop de reglementare a tuturor relațiilor de comunicare , a definirii standardelor proprii sau de fabricație și a bunelor practici în domeniul fabricării produselor din domeniul audio , pentru a rezolva toate problemele întâmpinate de toți cei interesați de acest domeniu din România . Sunt deschis la orice propunere , detalii pentru cei interesați pe mesaj privat . Spre exemplu , această asociere libera s-ar putea denumi Asociația Producătorilor Audio din România ( APAR ) . În sfârșit și altceva care chiar ar putea să se concretizeze în ceva foarte util ce nu a mai existat în România, decât răutăți și bârfe mai mult sau mai putin directe. Deși am mari îndoieli că s-ar putea și finaliza o astfel de idee ținând cont de faptul că cunosc mult prea bine mentalitatea românilor care, că place sau nu, încă se ghidează după sintagma "să moară capra vecinului". 1 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 (editat) Vad ca in loc sa discutiati la subiect va impungeti si bagati besina dupa besina. Ba ne mai schimbam si numele ca ni se sterg pacatele. Trigger = Raimond audio = greierasul = ala care la hifi arena incearca gustul boxelor din butoaie de lemn de nuc si ghicea cand curentul e murdar in priza. (din vechile scrise de pe HFMM, pacat ca nu mai merge forumul) Editat Aprilie 27, 2018 de Sharky Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 @validae Eu sunt curios doar de rezultatele propunerii mele , bătălia online dintre producătorii de audio mă lasă rece . Link spre comentariu
Postări Recomandate