BibanuBibi Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 (editat) "oare de ce ID-ul @Raimond Audio a fost schimbat in@ Trigger 102 ?" Pentru că poate..... și pentru că au citit mulți "poveștile nemuritoare" scrise de RaimondAudio prin alte părți, bineînțeles ca scriitorul basmelor nu o să recunoască niciodată ca a dat cu bita i baltă de n ori, cum probabil nu recunoaște nici măcar citatul cu prețul de 4500 lei, cei care au citit prin diverse locuri mitomăniile lui..... știu că omul este incurabil, fără vindecare. Cind ma întorc în țara, vă postez pe aici părerile unora de pe acest forum, despre marele "guru" care a ascultat mii de sisteme audiofile și care știe cel mai bine pe acest forum cum sta treaba cu sunetul, după ce am postat link-ul cu bla bla AudiofilStarter, am primit multe pm, oamenii s-au distrat, o să fac tot posibilul să se mai distreze și alții. Zi frumoasă vă doresc. Editat Aprilie 27, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Da , Austria , e alt aer . Vezi ca au aia un lichior de nuci , o minune . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Nu v-ati saturat frate de atita rautate? Nu pot sa inteleg de ce atita ura? Chiar daca omul ar pune un c@c@t in cutia pe care o vinde, DACA o vinde, bravo lui! Daca cel ce a cumparat, va vedea ca a dat banii pe o cutie cu c@c@t, data viitoare nu va mai lua de la el. E simplu, isi taie craca singur. De ce trebuie sa ii roada pe altii treaba asta? De ce trebuie neaparat sa ii dati cu parul in cap celui ce incearca sa iasa din mocirla in care ne aflam? Aceleasi porcarii le-am intimpinat si eu, aproape identic... Loc este pt toata lumea pe piata! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Multi s-ar face de cacao daca ar reinvia din cenusa forumul HFMM. La cate aberatii s-au postat acolo... Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Acum 3 minute, Sharky a spus: Multi s-ar face de cacao daca ar reinvia din cenusa forumul HFMM. La cate aberatii s-au postat acolo... Like Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 @DjLeco Păi e simplu , o dată cu intrarea " în comercial " conform definiției anterioare , apare un conflict de interese cu alți useri , care au aceeași scop : profitul financiar . Unii s-au declarat învinși și s-au retras din acest război , alții insistă . Este un război mocnit , deoarece nimeni nu a făcut încă ceva serios , adică să lanseze un produs de nivel competitiv la nivel internațional , care să mature pe jos cu așa zisa concurență mioritică . Aici treaba e simplă : majoritatea nu știu cum se face , alții nu pot ( ? ) iar alții nu doresc ( ! ) . In realitate , zbaterea peștelui ( în $ sau € ) nu este aici , ci în lumea cu bani , aia de " afară " . Uitați de piața mioritică dacă vreți profit . Pot oferi câteva exemple , dar majoritatea nu vor / pot înțelege la ce mă refer . Studiați de ce s-au retras unii useri de valoare de aici , adică din mediul online vorbitor de limba română ( îmi cer scuze pentru cei pe care nu i-am amintit : felixx , lupul roz , danzup , tvicol , îl reamintesc pe sorteh : oare i-o fi bine în DE ? ) dar care au reușit sau chiar strălucesc " afară " indiferent de părerea unora de pe aici etc . Cunosc destule detalii , dar nu am acceptul unora dintre cei menționați anterior de a comenta despre succesul , viața și cariera lor . Asta este viața . Elforum merge mai departe ! Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Intotdeauna raman faptele, ce iese din manutele fiecaruia, nu barfele. Babe si mosi cu suflete chinuite care croseteaza pe marginea santului barfe si inventeaza lucruri neintimplate se gasesc la fiecare colt de strada. Revenind la subiect il alsteptam pe Viorel sa ne spuna exact aici pe topicul dedicat marketing-ului de aparatura audio, cum face el vanzarile, nu cum le fac altii, ca asta stim. Sa ne impartaseasca cu bunavointa pe care o are din vastele sale cunostiinte in domeniu. Sa ne dezvaluie trucurile pe care le foloseste, sa ne spuna cum investeste Viotubeamp in scheme si tehnologii noi. Asteptam cu sufletul la gura detalii. Promitem ca nu vom da crezare gurilor rele care spun ca multe piese vin din targul de vechituri dupa aprigi targuiri cu oameni amarati, dupa care acestea sunt ridicate la randul de piese vintage si revindute la un pret de zeci de ori mai mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 (editat) Aberatii sint peste tot chiar si pe forumurile de afara. Si nu putine... Eu faceam si altceva pe linga ce a facut Raimondaudio. Dar trebuia sa fie in stilu-mi caracteristic: Puneam filmari cu aparatul cu scurturi pe iesire, oscilograme cu sarcini diferite, masuratori, etc. Sincer va spun, referitor la fostele mele realizari, de cel mai mare "ajutor" (inafara de reputatia mea) mi-au fost filmarile cu scurturile pe iesire si rezistentele rosii, puse pe YT. Majoritatea de aici ati RIS de ele, ati facut misto, ba chiar unii si-au facut cont pe YT ca sa poata posta si sa faca misto si acolo de filmari... Un client care a venit sa cumpere un amplif Leco V3, cel cu care am fost la ultima intilnire la care am participat la Viorel, in Electromagnetica, m-a intrebat: Domne, filmarile alea cu scintei si cu rezistentele rosii, chiar sint pe bune? I-am pus rezistentele pe iesire, si l-am invitat sa se "joace" personal cu ampliful, asa cum doreste cu suprasarcina, cu scurturi pe iesire Raspunsul lui a fost simplu: EXCEPTIONAL, o cumpar, asta N-ARE MOARTE! Nu va mai zic ce fata avea cind l-a ascultat pe boxe... L-am vindut instant. Chiar si Dorin a ascultat acel amplif V3, si a ramas placut impresionat de sunet. Bine poate in domeniul Hi End, clientii nu vor sa vada asa ceva, dar e bine sa ai ca atou un AS asemanator in mineca! Si toate astea tin de faptul sa te BAZEZI pe ce ai facut acolo, sa fii sigur de munca ta, de constructie, de protectii, etc. Succes tuturor colegilor care mai lipesc cite ceva si vor "sa iasa din mocirla"! Editat Aprilie 27, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Evident , Vio , Raimond sau Claudiu nu și-au spus încă ultimul cuvânt , fiecare pe domeniul său de interes . Pe langa ei , mai sunt câtiva nou-veniți care pot schimba lista ... oricând . Este ca în atletism : fiecare cu culoarul lui . Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 " Promitem ca nu vom da crezare gurilor rele care spun ca multe piese vin din targul de vechituri dupa aprigi targuiri cu oameni amarati, dupa care acestea sunt ridicate la randul de piese vintage si revindute la un pret de zeci de ori mai mare. " Altă mitomănie marca RaimondAudio Cum spuneam..... unii sunt bolnavi incurabili de minciunita. Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Infiintati Elforum Alliance Group, cu divizia High Performance Audio. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 1 hour ago, Victor said: ... îl reamintesc pe sorteh : oare i-o fi bine în DE ? ... Da, cata vreme acord de extradare nu exista. Prietenii stiu de ce. Sper ca stiti de glume. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Acum 21 minute, orgasmo a spus: Infiintati Elforum Alliance Group, cu divizia High Performance Audio. Nu sunt de acord cu o asemenea denumire , HPA ( High Performance Audio ) mă reprezintă de mult timp ( în mediul online sunt cunoscut sub nickname-ul @hpavictor iar motto-ul si sigla care ma reprezintă în mediul online este High Performance Audio ) și nu îmi dau acordul pentru așa ceva . In schimb , ar putea să se înființeze o asociație cu scop de reglementare a tuturor relațiilor de comunicare , a definirii standardelor proprii sau de fabricație și a bunelor practici în domeniul fabricării produselor din domeniul audio , pentru a rezolva toate problemele întâmpinate de toți cei interesați de acest domeniu din România . Sunt deschis la orice propunere , detalii pentru cei interesați pe mesaj privat . Spre exemplu , această asociere libera s-ar putea denumi Asociația Producătorilor Audio din România ( APAR ) . Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 1 oră în urmă, BibanuBibi a spus: " Promitem ca nu vom da crezare gurilor rele care spun ca multe piese vin din targul de vechituri dupa aprigi targuiri cu oameni amarati, dupa care acestea sunt ridicate la randul de piese vintage si revindute la un pret de zeci de ori mai mare. " Altă mitomănie marca RaimondAudio Cum spuneam..... unii sunt bolnavi incurabili de minciunita. Si daca apare un film din targ pe tema asta ? Ai grija ca situatia este trasa la indigo cu cea dintre Base si Prostanacu de la alegerile prezidentiale. Si ala se jura ca n-a fost in casa la Vantu Viorele nici nu stii cat de mic incepi sa fi Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 (editat) Dacă nu vă potoliți, o să vă mai jigniți doar prin mesaje MP.... Mesajul era evident doar pentru cei doi principali ,,combatanți,, Raimond (Trigger) și viobio (Bibanu)... Editat Aprilie 27, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate