Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vandutul de amplificatoare, costuri, marketing

sk24bpo

Postări Recomandate

Acum 36 minute, RaimondAudio a spus:

Alo domnu Viotubeamp...iar incepem discutia aia in care tu vorbesti de 1.000 de euro pentru niste module care au costat cateva zeci de euro ? Te rog mult, daca ai ceva de comentat de bine sau de rau despre amplificatorul lui Marian fa-o, dar nu bate campii cu fobiile tale.

Recitește topicul asta https://www.avclub.ro/forums/topic/310-audiophilestarter-a-new-solution-from-raimondaudio/?page=13

Dacă îți dai șah și mat singur.... asta este, găsești tu unde spuneai ca vrei 1000 euro pe amp. 

https://www.avclub.ro/forums/topic/310-audiophilestarter-a-new-solution-from-raimondaudio/?page=9 4500 lei, tu ai scris. 

"4.500 de lei . N-am avut nicio secunda in cap ideea castigului. Pretul l-am pus pe baza adunarii pieselor , a altor costuri cu materialele, transportul, etc ... si manopera unui electronist prost platit(in cazul de fata eu) pentru 3,4 luni de munca. N-am mai socotit dezvoltarea schemei, am zis sa fiu in ton cu remuneratia cercetarii din Romania"

Sah&mat. 

Restul colegilor pot citi diverse glume  scrise de tine, numai că colegii de aici știu cu letonul și electronul și poate vor zimbi de ce minunății le ingrugai profanilor. 

Editat de BibanuBibi
Link spre comentariu

Eu nu inteleg de ce unii tin neaparat sa faca bani din audio vazand bine ca e o afacere care nu merge deloc. Nu mai bine faci ca mine, te lasi de electronica si te apuci de agricultura ?

Link spre comentariu

Vio oricand pentru o bere. Da un semn.  Greierasul, tot asa.

O bere putem bea, il chemam si pe Misa. Discutam noi de toate poate facem cumva sa ascultam niste boxe, dar cred ca berea e mai importanta.

Boxa o face fiecare cum ii place.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
1 hour ago, BibanuBibi said:

Marian, întra omule pe comercial

Dupa ce am sustinut repetat ca nu vand nimic din mosfet400, sa ma razgandesc acum sau mai tarziu indiferent de motiv, ar trebui sa ma auto-banez de pe forum.

Serios vorbesc, sa promit una si sa fac fix pe dos ar insemna sa-mi incalc principiile, cuvantul meu ar insemna fix-pix, daca am de ales intre principii si bani, alegerea este extrem de simpla.

Si cei care au cumparat ceva de la mine stiu ca asa este.

Link spre comentariu

Pai nu vinde mosfet 400, vinde mosfet 400 v2, sau fa tu unu de vanzare, daca ai chef.

Sau colaboreaza cu nea Vio.

Cine stie ce iese. Tu faci ce iti place, poate iese un ban. Nu spune nu din prima.

Link spre comentariu

Si care ar fi diferenta intre mosfet400 si mosfet400.V2?

E fix acelasi lucru, o forma de a vinde ceva ce am promis ca nu vand.

Adica as face la fel ca cei pe care ii critic ( aici sau prin alte parti ).

Cand am sa consider ca este momentul pentru module audio mai mari decat cele de 300W pe care deja le am la vanzare, o sa concep eu insumi ceva potrivit, nu e cazul acum.

Urmatorul proiect comercial ce-l iau in considerare e un modul SMPS de alimentare ceva mai mare, dar inca nu am stabilit nimic, nu e momentul.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Traian B a spus:

Proiectantul ultimei serii de amplificatoare  ( seria Cube ) de la Bryston , a fost tot un român , Ioan Alexandru Salomie

https://www.stereophile.com/content/brystons-new-cubed-solid-state-amplifiers

https://www.audio-activity.com/bryston070817.html

Aici aveti unul dintre brevetele cedate lui Bryston :

https://patents.google.com/patent/US8466744B2/en

Link spre comentariu
Acum 10 ore, RaimondAudio a spus:

Viorel, vin-o si ia-l la fix un sfert de pret ! Te astept oricand ! Daca tu crezi ca producatorul ia mai mult de unsfert din pret inseamna ca esti un mare naiv.

Cind te bazezi pe ce faci....le vinzi tu, nu trebuie să le vinzi prin dealeri care le ridică și prețul foarte mult, chiar dacă dai marjă de negociere tot trebuie să îi rămână și lu' ăla de o ciorbă grasă, nu face nimeni muncă patriotica. 

Acum sincer, Ulea Spătaru dă 18500lei pe un brand de care nu au auzit decit unii de pe net, nu te poți bate niciodată cu un brand renumit de care au auzit toți pasionații de audio. 

In sfirsit.... eu mă bucur că unii nu știu "să se vândă". 

Link spre comentariu

Ha...cu cat mai mare este scandalul cu atat mai multe beneficii ai. De ce ? Pentru ca aude lumea de tine si este curioasa sa vada daca cel care te barfeste are dreptate. La final conteaza sunetul si materialele pe care le bagi in aparat. Daca ai bifat la ambele capitole ai castigat. Cea mai mare problema pentru orice producator este linistea, sa nu fie vazut in piata. Asta este cumplit, te zvarle direct in faliment indiferent daca ai produse bune sau proaste.

Link spre comentariu

Unii , pe langa pasiunea pentru electronica , cred despre ei insisi ca  stiu sa vanda si se bucura de acest lucru .

Altii , se bucura ca primii nu stiu sa faca amplificatoare bune  .

Altii , chiar daca accepta ca primii au cumva  o specializare " de nișă " , nu recunosc nimic :) din munca celorlalti . 

Pana la urma ce conteaza ?

Eu cred ca doar pasiunea pentru audio .

PS : oare de ce ID-ul @Raimond Audio a fost schimbat in@ Trigger 102 ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări