sk24bpo Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Ideea mea este ca daca Marian va dori vreodata sa-si duca amplificatorul inspre zona comercialului sa fie pregatit dinainte cu niste atuuri care-l vor ajuta. Ar fi naiv sa credem ca lumea se va mula dupa ideile noastre, oricat de bune ar fi. Nu cred ca este ceva rau in a cunoaste mentalitatea generala a clientilor vis-a-vis de aparatura audio. Ar fi bine daca ar exista un topic cu aceste mituri tratate foarte serios. Nu e deloc productiv ca om care vrei sa vinzi, sa te loveste mereu de aspecte care tin de mentalitatile oamenilor. Marketing-ul joaca un rol important si nu vad de ce n-ar fi tratat mai serios. Crezi ca Accuphase a aurit si a lustruit din ratiuni pur tehnice starground-ul ? https://postimg.cc/image/hw8e5cu99/ Ok, am terminat discutiile pe tema asta daca voi le considerati inutile. Editat Aprilie 26, 2018 de RaimondAudio Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 De se gandeste vreodata, sa ii sara gandul. E greu, trebuie pregatire si sa ai papagal. Mai bine iti vezi de proiectul viselor si de jobul de zi cu zi. La amplificatoare ma indoiesc ca a dat careva lovitura. Daca da, bravo lui, dar nu o da cu un proiect smecher ci cu abureala si conexiuni. Poata sa vanda si un rahat poleit. Tre sa ai prostu care sa dea banu. Marian e un om realist si serios, nu prea il vad sa minta si sa abureasca cum fac altii. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Raimond: 1. Nu ma intereseaza sa vand nimic tipologiei de client pe care ai descris-o tu, stii bine ce parere am despre audioprostie, deci nu stiu de ce tot insisti, ce anume vrei sa demonstrezi... 2. Sa caut de cate ori am spus ca ampliful asta nu are legatura cu comercialul? Intrebare retorica. PS; Ma gandesc saerios daca nu cumva ar trebui sa rog pe colegii moderatori de aici sa adauge la titlul topicului "NU e de vanzare", poate asa scap de aluziile repetate obsesiv pe tema asta. NU vand oameni buni nimic de aici, intelegeti odata. Editat Aprilie 26, 2018 de marian Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Pacat, se vand toate mizeriile chinezesti si lucrurile bune vor zace in sertar. Ma rog, cum doresti tu Marian, este doar alegerea ta. Diferenta este ca Marian nu ar vinde rahat si nici n-ar aburii oamenii, doar ar "lustrui" un produs bun. De aici ar putea veni atuul. Dar e adevarat ceea ce a zis Sharky, n-am auzit ca cineva de la noi sa fi reusit vreodata pe nisa asta. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Acum 37 minute, RaimondAudio a spus: Ideea mea este ca daca Marian va dori vreodata sa-si duca amplificatorul inspre zona comercialului sa fie pregatit dinainte cu niste atuuri care-l vor ajuta. Ar fi naiv sa credem ca lumea se va mula dupa ideile noastre, oricat de bune ar fi. Nu cred ca este ceva rau in a cunoaste mentalitatea generala a clientilor vis-a-vis de aparatura audio. Ar fi bine daca ar exista un topic cu aceste mituri tratate foarte serios. Nu e deloc productiv ca om care vrei sa vinzi, sa te loveste mereu de aspecte care tin de mentalitatile oamenilor. Marketing-ul joaca un rol important si nu vad de ce n-ar fi tratat mai serios. Crezi ca Accuphase a aurit si a lustruit din ratiuni pur tehnice starground-ul ? https://postimg.cc/image/hw8e5cu99/ Ok, am terminat discutiile pe tema asta daca voi le considerati inutile. http://www.audiohome.ro/index.php?route=product/product&product_id=520 Lasă bre că ai rupt piața amplificatoarelor, de cind ai fabrică de amplificatoare, nu fi modest, poate odată și odată pun gheara și pe asta de 18500 lei, știi ce urmează..... Dacă ar ști cei de pe acest forum de dume ai scris în timp pe alte forumuri.... nu ai mai avea tupeu să scrii pe aici diferite sfaturi, aici scrii ceva și pe alte forumuri scrii audioprostii, cum spune Marian. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Indiferent ca avem un cumparator un audiofil "inrait" sau un meloman fin, trebuie vindute performantele audio si nu componentele intarioare. Am fost prin citeva magazine specializate in aparate audio HighEnd (din vest) si nicaieri nu am vazut sa se faca vinzare cu aparatul desfacut. Peste tot se vindea "O CUTIE" de citeva mii de euroi, frumos desenata si cam atit. Cine vrea sa vinda trebuie sa vinda sunetul acelui aparat si nu componentele din interior. TOATE blid-testele, au aratat, cu mici exceptii, ca atita timp cit se folosesc componente de calitate foarte buna, indiferent de producatorul lor sau de culoarea folosita la "varnisul" exterior, nu se poate face diferenta intre rezistentele albastre si rezistentele verzi de exemplu. Daca pici in capcana de a da curs mofturilor guterilor audiofili atunci poti sa te lasi de meserie. Cine vrea calitate audio nu se uita la ce componente sint folosite. Cei care sint interesati mai mult de componentele din interior decit de sunetul aparatului nu merita luati in considerare ca niste cumparatori adevarati. Am cunoscut destul de multe persoane care pun accentul pe calitatea sunetului in detrimentul condesatoarelor rulate manual din foita de aur, persoane care ar fi dispuse sa dea pretul CORECT pe un amplificator. Daca vrei sa vinzi amplificatoare cu un profit de 1000 la 1 atunci nu vei putea sa vinzi prea multe si intradevar va trebui sa te legi de toate miturile audiofile. Editat Aprilie 26, 2018 de sesebe Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Viorel, vin-o si ia-l la fix un sfert de pret ! Te astept oricand ! Daca tu crezi ca producatorul ia mai mult de unsfert din pret inseamna ca esti un mare naiv. Editat Aprilie 26, 2018 de RaimondAudio Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Viorele, +1 cu treaba cu abureala, dar tine de firea omului. Greierasul a cantat despre multe, nu doar despre sculele lui, asa ca sa o lasam mai moale cu disputele fara rost. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Acum 2 minute, RaimondAudio a spus: Viorel, vin-o si ia-l la fix un sfert de pret ! Te astept oricand ! Ce sa fac cu el? Am o clasă A făcută de mine, ascult pe ea cind vreau sa ma dau cu siliciu. Din păcate nu poți vinde castraveți la grădinar, grădinarul dacă vrea castraveți își cultivă singur. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Acum 15 minute, Sharky a spus: Viorele, +1 cu treaba cu abureala, dar tine de firea omului. Greierasul a cantat despre multe, nu doar despre sculele lui, asa ca sa o lasam mai moale cu disputele fara rost. Bade, acum plec pentru o perioadă din țară, cind o sa stau la o bere, îți trimit o selecție de audioprostii marca..... scrise prin alte părți, dacă te vor distra și binedispune accept o bere de la tine cind ajung prima oară în Cluj. Mă repet, aci nu scrie audioprostii pentru că riscă să cada în penibil, în alte părți o face. Editat Aprilie 26, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Raimond, un sfert din 18500 lei inseamna 4600 de lei profit la un singur amplificator de 2x200W, deci ar fi absurd sa te plangi! Dar va rog inca o data, terminati cu audioprostia. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Nu Marian, ala e pretul meu de vanzare pentru Viorel, pret care este chiar sub pretul de productie. Nu acela este profitul. Daca as avea asemenea profit m-as imbata la fiecare amplificator. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Acum 13 minute, RaimondAudio a spus: Nu Marian, ala e pretul meu de vanzare pentru Viorel, pret care este chiar sub pretul de productie. Nu acela este profitul. Daca as avea asemenea profit m-as imbata la fiecare amplificator. Mai taie din prețul de producție că mai știm și noi cit costă piesele, mufele, carcasa, etc..... Ampul meu clasă A a halit 2000 lei, cel mai mult a costat traful de alimentare și carcasa cu radiatoare, carcasă foarte asemănătoare cu a ta. Vrei să le reamintesc colegilor ca pe un AudiophileStater făcut de tine cereai 1000 euro? 1000euro pe ce? Cu 1000....4000 euro cine are ceva în cap.... cumpăra un Accuphase sh, cu care nu poți compara un RaimondAudio, la nimic. Editat Aprilie 26, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Marian, întra omule pe comercial, acum trebuie sa ma urc în avion, te caut eu prin alte părți, investesc eu în tine, știu și am unde să îți vând ce faci tu, nu în România, de "povești nemuritoare" mă ocup eu. După ce îl pui la punct, îți plătesc eu modulele pentru 10 ampuri, de carcase și restul ma ocup eu, cind vine banul gros..... bineînțeles pe "povești nemuritoare" o sa fii uimit de cit "bagi" într-un amp și cit scoți, eu nu îmi opresc nici un euroi, tot va fi al tău. Editat Aprilie 26, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Alo domnu Viotubeamp...iar incepem discutia aia in care tu vorbesti de 1.000 de euro pentru niste module care au costat cateva zeci de euro ? Te rog mult, daca ai ceva de comentat de bine sau de rau despre amplificatorul lui Marian fa-o, dar nu bate campii cu fobiile tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate