Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver audio placa de baza P5KPL

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

16

• Florinel TV

5

• validae

2

• woodyteo

2

Top autori în acest subiect

12 minutes ago, stefan94stefan said:

Nu are cum sa fie driverul cu licenta , s-a instalat ceva gresit si a afectat driverul 

Eu v-am postat rezolvarea pt prima unitate . 

Intrati pe site-ul placii de baza https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/HelpDesk_Download/   , aici aveti driverul original 

Am incercat si cu driverul de aici si degeaba,cred ca o sa reinstalez windows-ul.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, stefan94stefan a spus:

Nu are cum sa fie driverul cu licenta , s-a instalat ceva gresit si a afectat driverul 

Eu v-am postat rezolvarea pt prima unitate . 

Intrati pe site-ul placii de baza https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/HelpDesk_Download/   , aici aveti driverul original 

De aici iam dat si eu driverul pentru sunet care trebuie sa mearga , cred ca a luat ceva viermi (virusi) si trebuie instalat din nou

Link spre comentariu
On 4/26/2018 at 10:23 AM, Giorgi tv said:

Pai tocmai am spus aici cum am rezolvat problema domn Validae,nu am dorit sa ajung la situatia aceasta dar alt fel nu am reusit,o sa caut pe cineva mai priceput la informatica si o sa-l pun sa-mi faca treaba asa cum trebuie.

Link spre comentariu
22 hours ago, Giorgi tv said:

Pai tocmai am spus aici cum am rezolvat problema domn Validae,nu am dorit sa ajung la situatia aceasta dar alt fel nu am reusit,o sa caut pe cineva mai priceput la informatica si o sa-l pun sa-mi faca treaba asa cum trebuie.

Am folosit placa audio externa din linck-ul respectiv.

22 hours ago, Giorgi tv said:

Am folosit placa audio externa din linck-ul respectiv.

Am reinstalat windows-ul din nou,adica win7 pe 64 biti,am instalat driverul audio original de pe site-ul placi de baza,am formatat hdd-ul si degeaba,asa ca am apelat la situatia extrema de a folosi o placa audio externa,bineinteles ca nu o sa-l las asa,ca nu imi place.

Link spre comentariu

Pai atunci ajutati-ma dstra cu instalarea lui daca aveti buna placere,va dau ID-ul si parola de la team viever si imi instalati dstra,poate eu nu stiu indeajuns sa reusesc instalarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări