Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Prima unitate sa rezolvat,este vorba despre a doua. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 12 minutes ago, stefan94stefan said: Nu are cum sa fie driverul cu licenta , s-a instalat ceva gresit si a afectat driverul Eu v-am postat rezolvarea pt prima unitate . Intrati pe site-ul placii de baza https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/HelpDesk_Download/ , aici aveti driverul original Am incercat si cu driverul de aici si degeaba,cred ca o sa reinstalez windows-ul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Acum 2 ore, stefan94stefan a spus: Nu are cum sa fie driverul cu licenta , s-a instalat ceva gresit si a afectat driverul Eu v-am postat rezolvarea pt prima unitate . Intrati pe site-ul placii de baza https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/HelpDesk_Download/ , aici aveti driverul original De aici iam dat si eu driverul pentru sunet care trebuie sa mearga , cred ca a luat ceva viermi (virusi) si trebuie instalat din nou Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Am reinstalat windows-ul si degeaba tot nu merge sunetul. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 O fi defect hardware, pune o placa de sunet din aia de 5 lei si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Pai asta am sa si fac. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/placa-sunet-usb-intex-p-9181 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 problema rezolvata Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Era util să spui și cum ai rezolvat-o, poate se vor lovi și alții de problema ta.Ai găsit un driver sau ai folosit placă audio externă ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 On 4/26/2018 at 10:23 AM, Giorgi tv said: Pai asta am sa si fac. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/placa-sunet-usb-intex-p-9181 Pai tocmai am spus aici cum am rezolvat problema domn Validae,nu am dorit sa ajung la situatia aceasta dar alt fel nu am reusit,o sa caut pe cineva mai priceput la informatica si o sa-l pun sa-mi faca treaba asa cum trebuie. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 22 hours ago, Giorgi tv said: Pai tocmai am spus aici cum am rezolvat problema domn Validae,nu am dorit sa ajung la situatia aceasta dar alt fel nu am reusit,o sa caut pe cineva mai priceput la informatica si o sa-l pun sa-mi faca treaba asa cum trebuie. Am folosit placa audio externa din linck-ul respectiv. 22 hours ago, Giorgi tv said: Am folosit placa audio externa din linck-ul respectiv. Am reinstalat windows-ul din nou,adica win7 pe 64 biti,am instalat driverul audio original de pe site-ul placi de baza,am formatat hdd-ul si degeaba,asa ca am apelat la situatia extrema de a folosi o placa audio externa,bineinteles ca nu o sa-l las asa,ca nu imi place. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Eu cred ca driverul audio nu se instaleaza in totalitate din fata si trebuie intrat in device manager pentru a instala restul de driver ramas Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Pai atunci ajutati-ma dstra cu instalarea lui daca aveti buna placere,va dau ID-ul si parola de la team viever si imi instalati dstra,poate eu nu stiu indeajuns sa reusesc instalarea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Dami acum id si parola pe pm ca dupa am treaba Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 27, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2018 OK Link spre comentariu
cianyika Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 1. nu pui driverul bun 2. cipset defect sau deslipit 3. cipul audio defec Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum