Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Va salut colegi,am si eu o rugaminte la dstra sa ma ajutati si pe mine cu un driver audio pentru aceasta placa de baza,am cautat eu pe net dar nu am reusit sa gasesc nimic concret,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
sandu2010 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Salut, cred ca se gaseste aici, se selecteaza sistemul de operare. https://www.asus.com/ro/Motherboards/P5KPLVM/HelpDesk_Download/ Editat Aprilie 26, 2018 de sandu2010 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Nu merge. Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Nu merge driverul su nu merge sa descarcati? Pentru ce sistem de operare va trebuie? Pe situl producatorului cel postat de @sandu 2010, am vazut ca numai penrtu win.10 nu este. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Am win7 pe 64biti,nu se aude,am descarcat,instalat,dar degeaba Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Instaleazal pe acesta https://files.fm/u/mh2nsffw#_ si vino cu rezolvarea Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Nu merge domn Florin. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Adica nu se aude, in rest e Ok? Cei doi jumperi sunt prezenti? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Unitatea am cumparato acum cateva zile de pe elforum,a avut sunet dar driverul cred ca a fost cu licenta pentru ca ma tot anunta ca se expira pana ieri cand sa intrerupt sunetul,nu am umblat in el absolut deloc,calculatorul cu pricina este chiar cel dupa care activez acum. placa de baza difera de cea expusa de dstra. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Ce sistem a avut unitatea instalat când ai cumpărat-o ? Driverul nu poate avea licență, dar sistemul de operare da... Editat Aprilie 26, 2018 de validae Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Win7 pe 64 biti. pai si acum are tot windowsul cu,care l-am cumparat. Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Cred ca instalerea drivere-lor a fost facuta de pe un CD „ driver pack„ la care dupa un timp cere inregistrare si cumparare. Am patit eu cu un laptop la care nu gaseam un driver la WI-FI, m-a pus naiba sa instalez acest pachet de drivere, dupa care nu mai puteam scapa tot felul de notificari si cereri de inregistrare, Rezolvarea a fost reinstalarea sistemului de operare, sa nu ma mai chinui cu dezinstalarera vechilor drivere si a registrilor. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Nu a fost facuta cu nici un cd instalarea driverelor au fost luate de pe site-ul oficial , rezolvarea este simpla am mai spus se intra in Bios si se dezactiveaza placa integrata audio se foloseste doar cea externa de pe portul PCI modelul este CMI8378 revin cu ceva poze pentru aceasta operatie Se va intra in Bios cu tasta DEL , se la selecta optiunea integrated pheripherals iar apoi la Azalia Codec se va selecta - Disabled Editat Aprilie 26, 2018 de stefan94stefan Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Domn stefan este vorba despre a doua unitate care am luato. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Nu are cum sa fie driverul cu licenta , s-a instalat ceva gresit si a afectat driverul Eu v-am postat rezolvarea pt prima unitate . Intrati pe site-ul placii de baza https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/HelpDesk_Download/ , aici aveti driverul original Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum