Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver audio placa de baza P5KPL

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi,am si eu o rugaminte la dstra sa ma ajutati si pe mine cu un driver audio pentru aceasta placa de baza,am cautat eu pe net dar nu am reusit sa gasesc nimic concret,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

16

• Florinel TV

5

• validae

2

• woodyteo

2

Top autori în acest subiect

Nu merge driverul su nu merge sa descarcati?

Pentru ce sistem de operare va trebuie? Pe situl producatorului  cel postat de @sandu 2010, am vazut ca numai penrtu win.10 nu este.

Link spre comentariu

Unitatea am cumparato acum cateva zile de pe elforum,a avut sunet dar driverul cred ca a fost cu licenta pentru ca ma tot anunta ca se expira pana ieri cand sa intrerupt sunetul,nu am umblat in el absolut deloc,calculatorul cu pricina este chiar cel dupa care activez acum.

placa de baza difera de cea expusa de dstra.

Link spre comentariu

Ce sistem a avut unitatea instalat când ai cumpărat-o ? Driverul nu poate avea licență, dar sistemul de operare da...

Editat de validae
Link spre comentariu

Cred ca instalerea drivere-lor a fost facuta de pe un CD „ driver pack„ la care  dupa un timp cere inregistrare si cumparare. Am patit eu cu un laptop la care nu 

gaseam un driver la WI-FI,  m-a pus naiba sa instalez acest pachet de drivere, dupa care nu mai puteam scapa  tot felul de notificari si cereri de inregistrare, Rezolvarea a fost  reinstalarea sistemului de operare, sa nu ma mai chinui cu dezinstalarera  vechilor drivere si a registrilor.

Link spre comentariu

Nu a fost facuta cu nici un cd instalarea driverelor au fost luate de pe site-ul oficial  , rezolvarea este simpla am mai spus se intra in Bios si se dezactiveaza placa integrata audio se foloseste doar cea externa de pe portul PCI modelul este CMI8378 revin cu ceva poze pentru aceasta operatie 

Se va intra in Bios cu tasta DEL , se la selecta optiunea integrated pheripherals iar apoi la Azalia Codec se va selecta - Disabled 

RG57dg5.jpg

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări