Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11 ak 41

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

13

• Florinel TV

5

• Nostalgic

3

• leoncris

2

De acolo am mai cumparat bu si au fost bune , de acesta nu a fost nevoie si nu stiu , am cumparat si TDA3653B cu 1,75 ron si au fost bune inca mai am 3 buc si sunt probate si sunt bune din 10buc cumparate anu trecut

Link spre comentariu

de acolo cumpar mereu si nu am avut nici eu probleme ,dar o sa vad cu asta   au 2sc5302 sam   ,la 4 ,71 lei  sper sa mearga    domnu HARHAS FLORIN nu pot sa descarc schema rog daca sunteti amabil sa -mi mai trimiteti  o data  aceasta schema  ma intereseaza  baleajul lini  sa vad care este cauza cu dunga verticala  pina imi vine tranzistorul  sper sa descopar cauza 

Link spre comentariu

lipitura rece ,precis a fost in serie cu deflexia, (am mentionat intr-o postare mai sus). E bine ca ai descoperit cauza  altfel si tz original era pus in pericol.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu
5 hours ago, NOSTALGIC said:

lipitura rece ,precis a fost in serie cu deflexia, (am mentionat intr-o postare mai sus). E bine ca ai descoperit cauza  altfel si tz original era pus in pericol.

da era in serie cu deflexia......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări