Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11 ak 41

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

13

• Florinel TV

5

• Nostalgic

3

• leoncris

2

Ce ar trebui sa verific pe

29 minutes ago, NOSTALGIC said:

Merge. Rezolva prima data cauzele defectiunii.  ce ar trebui sa verific  sa nu am surpriza sa mil arda si pe acesta .

Link spre comentariu

S2000AF   =   5A

2SC5302  =  15A

Nu prea merge , banui ca are tubul mai mare de 51cm?

Tranzistorul original se gaseste la miva.....   ,  adela....... cu doar o cautare pe gogu dupa 2SC5302 se gaseste , sau 2SC5302 pret si gasesti

Link spre comentariu

lam pus de proba  a aparut nalta dar am o dunga verticala in jur de un centimetru  ce ar trebui sa verific nu am schema  daca ar avea cineva o schema aar fi bine 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Harhas Florin a spus:

S2000AF   =   5A

2SC5302  =  15A

Nu prea merge , banui ca are tubul mai mare de 51cm?

..............s2000af  ca are IC mai mic( 8A), in functionare e sub 1A ,se distruge un final linii din cauza virfurilor de impulsuri deobicei.De exemplu aici , dunga verticala , finalul linii fara sarcina.

.............verificati  PL204,C213,R226,L204, lipituri cocsate.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

Verifică și celelalte componente din baleiajul orizontal inainte să schimbi iar tranzistorul  . 

Dacă mai ai astfel de tranzistoare recuperate , postează seriile lor . Poate găsim unul mai potrivit .

Link spre comentariu
2 hours ago, winstyle said:

Verifică și celelalte componente din baleiajul orizontal inainte să schimbi iar tranzistorul  . 

Dacă mai ai astfel de tranzistoare recuperate , postează seriile lor . Poate găsim unul mai potrivit .  mai am eu ceva tranzistoare dar nu cred ca merg ,bu508df,D1555,D1651,DAR NU CRED SA MEARGA ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări