Florinel TV Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Iti trebuie 1,2v si minim 2A altfel nu se va intimpla nimic adica nu o sa aiba putere sa se incalzeasca piesa in scurt , dar incearca si asa poate poate , daca este integratul in scurt se va incalzi , dar daca este un cond in scurt atunci nu il vei depista 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Corect.....eu cred ca are sursa cu curent reglabil dupa cum a spus in ultima postare in paranteze Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Aprilie 26, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Acum 18 minute, Costica LCD a spus: Corect.....eu cred ca are sursa cu curent reglabil dupa cum a spus in ultima postare in paranteze Da asa este reglez 1.2 v si treptat cresc curentul Din pacate numai miercuri cred ca voi lucra la el Editat Aprilie 26, 2018 de GOLOGAN Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Mai 2, 2018 Autor Partajează Postat Mai 2, 2018 La 26.04.2018 la 22:30, GOLOGAN a spus: Da asa este reglez 1.2 v si treptat cresc curentul Din pacate numai miercuri cred ca voi lucra la el Buna ziua am revenit cu vesti care nu sunt deloc bune Cei doi condensatori sunt conectati la doi pini ai ilui IC1 dupa care prin RT44 si RT45 (0 Ohmi ambele ) la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum