Playradiohit Romania Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Salutare. Detin un crossover jb systems ec102 si are o mica problema sa spun asa sau nu sunt sigur daca asa lucreaza el. Problema ar fi pe iesirea de subwoofer canalul 2,care se aude mai incet fata de canalul 1,diferenta de semnal fiind foarte semnificativa. Sau poate nu stiu eu sa fac reglajele. Sistemul de sunet este compus din: 2 boxe pasive Turbosound tpx152 Putere(rms)2x500 W Putere (max):2x1000 W Impedanta: 8 Ohmi Banda de frecvente: 40 Hz - 20 kHz SPL maxim: 121 dB Sensibilitate: 97 dB Subwoofer JB Systems ISX-15/S Diametru difuzor joase (inch): 15 Putere (W): 2x 350 Raspuns in frecventa (Hz): 45-250 Sensibilitate (dB): 96 Impedanta (Ohm): 2 x 4 Amplificatoare: Australian Monitor C800 Ecler PAM560 Cineva care ma poate ajuta cu ceva sfaturi sau cum as putea sai dau de cap? Am atasat linkul cu manualul crossoverului. https://www.manualslib.com/manual/1165782/Jb-Systems-Ec102-Xo210.html Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum