Jhn Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Masina la program scurt merge pana la capat, in schimb la celelalte programe dupa aproximativ 20-25 de minute da aceasta eroare (stiu ce inseamna ) dau programatorul in pozitie de "zero", dupa care imediat daca selectez un program, nici macar nu se aprind ledurile, s-au display-ul, iar dupa 10 secunde aproximativ i-si revine. Am schimbat alimentarea masinii la alta priza, verificat vizual placa de contacte imperfecte, condensatorii electrolitici dati jos si masurati, nu m gasit nimic. Voi schimba preventiv si Lnk-ul, insa nu cred ca asta ar fi problema, mai ramane sa schimb si filtrul de retea, altceva nu stiu ce sai mai fac. Ma gandesc si la varianta, ca poate rezistenta de incalzire ar avea o mica fisura, si ar "fura" curent, iar ca functioneaza la programe scurte....aici temperatura apei este mult mai mica, de soft nu cred ca este problema la whirlpool. Editat Aprilie 26, 2018 de validae Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Testează rezistenţa cu o lampă de control cu bec de 100W. Cordon cu ştecher, dulie pentru bec, fire cu crocodili la capete. Legi un fir (Nul) la masa maşinii, firul cu faza pe orice terminal al rezistenţei (deconectată de la modulul de comandă). Asta ca înlocuitor de MegOhmmetru cu inductor, fiindcă bănuiesc că nu deţii aşa ceva......Bagi în priză lampa (nu atingi nimic metalic la maşină în timpul ăsta) şi observi becul, dacă ăla se aprinde tare sau chiar se înroşeşte slab, e grav şi rezistenţa ,,dă la masă,, şi trebuie schimbată.Dacă nu, mai verifici odată cu multimetrul pe domeniul maxim de rezistenţă, ar trebui să aibă minim 2 MOhmi.Dacă are mai puţin, ştergi bine izolatorii de capăt ai rezistenţei, se mai depune praf de cărbune de la motor... Editat Aprilie 25, 2018 de validae Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Multumesc de raspuns !, am masurat rezistenta fata da masa (masina de spalat a ramas cu apa in ea de atunci ) si nu da absolut nimic la masa, am masurat cu multimetru Uni-T 70B, am refacut cateva contacte pe placa, care pareau imperfecte (dar nu chiar) , si am schimbat Lnk 304, cu 306. Am dat un program lung, la masina in gol, si a mers perfect !, acum acelasi program cu rufe in el, sa vedem ce iese.... Editat Aprilie 26, 2018 de validae Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Ma sunat propietarul, si a zis ca a facut niste zgomot la stoarcere, masina nu era echilibrata, dar nu a mai dat eroarea F14 ! Mai vorbim.... Editat Aprilie 25, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 29, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Merge perfect, merci @validae ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum