Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc achizitionarea unui sistem de boxe pentru acasa.

Vizitator Rebell

Postări Recomandate

Vizitator Rebell

Doresc achizitionarea unui sistem de boxe pentru acasa.Deoarece ofertele de piatza sant mult prea variate (cu preturi destul de piperate),astept oferte demne de luat in seama (fac referire la cei care stiu intr-adevar ce inseamna calitate pret).Atentie deci vreau calitate ,pretul conteaza mai putin.Dar rog ca in cadrul ofertei sa fie specificate preturi pe componente + manopera. PS:Boxele sa fie intre 200-400w.De asemenea astept oferte si de amlif. pt ele.Mai mentionez ca doresc sa le atasez la pc. Asadar multumesc anticipat celor care vor sa faca treaba si un ban in acelasi timp.Rog seriozitate maxima. :idea: [/img]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Phantasy

hahahahahahhahahahahhahahahahda , djvas .... sunt boxe de casa si la 30 000 wati ... in piatza ... saracu` cred ca nu stie ce zice .... 400 wati in casa ... sau poate vrea sa faca culmea cutremurului ...----> SA URCE CU LIFTU` SI SA COBOARE CU APARTAMENTU` ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Vizitator Rebell

come on datzi si voi cu parerea macar ce as putea gasi mai super in magazin(fara sisteme 5,1 )ca deasta am ...un LOgitech Z-640 care vreau sa-l vand si vreau boxe standfloor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări