Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere cnc ?

Alex vw

Postări Recomandate

Va salut.Nu stiu daca am postat bine ( imi cer scz ) , dar vreau o parere despre cnc din poze .CNC 3 axe. Masa de lucru 800x800x75 

24drprd.jpg

wva52w.jpg

2mwscbs.jpg

Editat de Alex vw
my bad
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex vw

17

• chas3

7

• znecula

2

• dany_cta

2

Top autori în acest subiect

Pai ai intrebat ce parere avem, nu ai mentionat ce vrei sa faci cu el si in ce materiale ai de gand sa lucrez. Iar sistemul ala de ghidare, sasiul si capetele de cursa care presupun ca sunt printate, motorul de frezare, imi inspira jucarie. Poti sa tai materiale moi cu el, pentru litere. Iar inele, in sensul de saibe presupun, nu bijuterii care necesita macar inca o axa.

Link spre comentariu

Da, my bad ca nu am zis din prima la ce vreau sa il folosesc.Cerusem parerea ca mi se par firave ghidajele laterale ... 

Pentru material moale vreau sa il folosesc.In trecut cautam pe diferite site`uri pe careva sa imi faca spre ex inele adaptoare din mdf pentru difuzoare.

Link spre comentariu

Ghidajele sunt rulmenti 608 calare pe o rectangulara. In MDF, rectangulara nu o indoi. Iar precizia este.. cat de precisa este rectangulara.

Probabil ai fi multumit de el, tu fiind la inceput, iar MDF-ul fiind usor de prelucrat. Asigura-te doar ca partile de la capetele de cursa, daca sunt printate, sa fie in toate mintile. Se pot delamina usor in sarcina, daca au fost printate prost.

Poti lua in calcul si varianta sa ti-l faci singur, proiectul fiind public si gratuit (nu am idee daca fix asta, dar ceva 99% asemanator).

Link spre comentariu

Freza am deja ... 

Ce se vede in poze is 900 lei.

Lipsesc axele si ghidajele cu bile care sunt ca si pret undeva la ... 3-400 lei ? :)

Editat de Alex vw
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări