Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Va salut.Nu stiu daca am postat bine ( imi cer scz ) , dar vreau o parere despre cnc din poze .CNC 3 axe. Masa de lucru 800x800x75 Editat Aprilie 24, 2018 de Alex vw my bad Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Se poate argumenta raspunsul ? Vreau sa cumpar un cnc si as dori niste sfaturi.Mentionez ca vreau sa confectionez diverse obiecte ( litere, inele) . Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Pai ai intrebat ce parere avem, nu ai mentionat ce vrei sa faci cu el si in ce materiale ai de gand sa lucrez. Iar sistemul ala de ghidare, sasiul si capetele de cursa care presupun ca sunt printate, motorul de frezare, imi inspira jucarie. Poti sa tai materiale moi cu el, pentru litere. Iar inele, in sensul de saibe presupun, nu bijuterii care necesita macar inca o axa. Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Da, my bad ca nu am zis din prima la ce vreau sa il folosesc.Cerusem parerea ca mi se par firave ghidajele laterale ... Pentru material moale vreau sa il folosesc.In trecut cautam pe diferite site`uri pe careva sa imi faca spre ex inele adaptoare din mdf pentru difuzoare. Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Ghidajele sunt rulmenti 608 calare pe o rectangulara. In MDF, rectangulara nu o indoi. Iar precizia este.. cat de precisa este rectangulara. Probabil ai fi multumit de el, tu fiind la inceput, iar MDF-ul fiind usor de prelucrat. Asigura-te doar ca partile de la capetele de cursa, daca sunt printate, sa fie in toate mintile. Se pot delamina usor in sarcina, daca au fost printate prost. Poti lua in calcul si varianta sa ti-l faci singur, proiectul fiind public si gratuit (nu am idee daca fix asta, dar ceva 99% asemanator). Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 acesta este undeva la 1000e cu soft ..drivere ..tot .. la cheie mai bn zis.se merita sa il fac singur la acesti bani ? Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Daca erau lei si nu euro. Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Sa inteleg ca la 1000e nu se merita cumparat ? Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Daca ai avea cunostiintele si timpul necesar, te-ar costa sub 1000 de lei sa il faci. Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Daca e cineva binevoitor si ma ajuta... eu le achizitionez , le asamblez si .. il si cinstesc ! Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Gasesti proiecte gratuite, daca esti dispus sa te apuci. Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Am gasit la un pret destul de mic ce se vede in poze.Lipsesc doar axele si cv surubele ... E ok la prima vedere ? Editat Aprilie 24, 2018 de Alex vw Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Nu apare nici motorul de frezare in poze. Eu nu mi-as bate capul cu proiecte incepute de altii dar neterminate. Link spre comentariu
Alex vw Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Freza am deja ... Ce se vede in poze is 900 lei. Lipsesc axele si ghidajele cu bile care sunt ca si pret undeva la ... 3-400 lei ? Editat Aprilie 25, 2018 de Alex vw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum