vergil Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) M-am pricopsit cu un monitor defect , care as dori sa-l fac ptr mine . LG Flatron W1946S-BF. Defectul , apare ca in videoclip , la inceput ecran alb , apoi incet apar niste linii dese orizontale (in video nu se vad ) , si apoi si ceva imagine dar este in reluare ....nu stiu cum sa o definesc . As dori sa stiu daca este de reparat . Ceva imagini si video . Eu as zice ca este displayul , dv ce parere aveti ? Ce componenta poate provoca defectul acesta . https://www.youtube.com/watch?v=5NbJHysrgpI&feature=youtu.be Dupa ce se incalzeste 10 minute asa arata . Nu se vede nici sageata de la maus Editat Aprilie 23, 2018 de vergil Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Problema e de la display, defect similar televizoarelor cu AS15 -F gamma corection buffer...dar aici e probabil alt circuit. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 https://elektrotanya.com/lg_w1946s.pdf/download.html si treci la masuratori Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) 13 hours ago, vergil said: Ceva imagini si video . Eu as zice ca este displayul , dv ce parere aveti ? Ce componenta poate provoca defectul acesta . https://www.youtube.com/watch?v=5NbJHysrgpI&feature=youtu.be Linkul cu video nu functioneaza. Acest display HT185WX1-100 se poate repara, e vorba despre dublarea unui traseu, intrebarea e, ai mai dublat(reparat) trasee la displayuri? Editat Aprilie 24, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Imaginile in reluare nu au treabă cu corectorul gamma. Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Domnu Costica , linkul functioneaza , este pe yotube . Nu am reparat trasee la displayuri Displayul se vede in a doua poza . Tensiunile din sursa si invertorul ptr ccfl , sant ok . La fel si reg din main . Am schimbat c-urile de pe main , dupa regulator . Cum as putea repara traseele la display , si mai intai cum as pute sa le indentific care ? Sa-mi spuneti va rog ce masuratori ar mai trebui facute , daca mai trebuie facute si altele decat cele aratate . Va multumesc ptr timpul acordat Editat Aprilie 24, 2018 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Displayul e defect, cu restul monitorului nu ai nici o treaba, o sa-ti trimit pe PM ce trebuie sa faci pentru remedierea displayului....... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 De ce nu postați metoda aici, de vreme ce subiectul e public ? Sau e ,,secret profesional,, ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Nu e nici un secret.....e vorba de niste poze din revista Service TV.....n-as vrea "sa-l mai supar" pe colegu' Tavi........ Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Dacă e vorba de drepturi de autor, e altceva.....Dar ați putea să-i indicați colegului vergil ce anume să fotografieze mai de aproape la display-ul lui defect și apoi putem schița/sublinia în Paint peste acea imagine ce trebuie să facă.Așa nu încălcăm niciun articol...și mai învață și alții care au nevoie de astfel de informație. Editat Aprilie 24, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Acum am gasit remedierea displayului aici, este destul de explicit si pentru cei care nu au mai reparat, deci trebuie dublat cu un fir(de preferinta Cupru emailat 0,1-0,5mm sau orice fir mai subtire), traseul MLG = 25 Volti https://www.rom.by/forum/monitor_SyncMaster_SA10_belyy_fon_tormozit_izobrazhenie?page=1 https://www.elforum.info/topic/131237-tv-teletech-lcd-19906/?page=2 Editat Aprilie 24, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Multumesc domnu Costica . Asadar , la mine sant trei drivere laterale toate au acelasi indicativ . 60F6K1638-127 La care din ele se face operatia respectiva ? Au o folie protectoare transparenta , peste circuite. Cum se indeparteaza ? Editat Aprilie 24, 2018 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Primul driver lateral de sus(de pe colt), vopseaua izolatoare de pe padurile driverului se curata foarte usor cu virful unei lame de cuter, atentie mare sa nu "stergi" din greseala vre-un traseu subtire de pe driver, ca atunci adio display , eu folosesc o lupa de "ceasornicar" X3 facuta de mine...daca zici ca nu ai mai facut, nu te grabi ia-o usurel..... Editat Aprilie 24, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Am ochelari speciali și cu lupa . sper sa ma descurc . Am sa revin. Multumesc . Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 L-am rezolvat domnilor . Am folosit sarma de bobinat de 0,15mm . A iesit foarte bine . Izolarea fata de partea metalica , acolo unde a fost nevoie , am folosit banda schotci , intai pe metal si apoi inca odata peste fir . Este ok Intrebatre . Cat tine treaba asta ? Multe multumiri , si va doresc multa sanatate . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum