Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Site-uri din Romania cu piese electronice

M.Adrian

Postări Recomandate

Salut, stie cineva un site din Romania care vinde piese electronice la pachet? Cum sunt de exemplu rezistorii de pe aliexpress de vin cateva sute de bucati cu valori diferite, toate intr-o punga.

Link spre comentariu

De la orice magazin Online, pui in cos ce cantitati si caracteristici doresti si bineinteles toate vor in aceeasi punga.Nu vad ce m-ar impiedica sa cumpar ce-mi este necesar cantitativ si caracteristic privind componentele .

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu
19 minutes ago, NOSTALGIC said:

De la orice magazin Online, pui in cos ce cantitati si caracteristici doresti si bineinteles toate vor in aceeasi punga.Nu vad ce m-ar impiedica sa cumpar ce-mi este necesar cantitativ si caracteristic privind componentele .

Pe langa faptul ca trebuie sa cumperi sute de bucati, mai sosesc si cu valori diferite de cele solicitate!

Link spre comentariu

Experienta mea de cumparat piese online.

Daca am nevoie de un rezistor de 0.125W, cumpar 100, ca e in jur de un ban bucata. Si poate imi mai trebuie valoarea aia si altadata.

Practic, cand fac o comanda, ma uit prin sertare ce piese am mai putine si comand, ca nu stau intr-un leu.

Condensatoarele sunt mai scumpe, la alea ma limitez la mai putine bucati. 

Link spre comentariu
1 hour ago, yo9hrb said:

Experienta mea de cumparat piese online.

Daca am nevoie de un rezistor de 0.125W, cumpar 100, ca e in jur de un ban bucata. Si poate imi mai trebuie valoarea aia si altadata.

Practic, cand fac o comanda, ma uit prin sertare ce piese am mai putine si comand, ca nu stau intr-un leu.

Condensatoarele sunt mai scumpe, la alea ma limitez la mai putine bucati. 

De exemplu, pentru un montaj, din prudenta si bun simt pentru 2,3,4 rezistente eu cumpar dublu, ca poate se rupe vreun terminal, de ce trebuie sa cumpar cate 100 de bucati?
Eu nu sunt firma, fabrica, uzina, santier naval, etc.

Editat de alcon
Link spre comentariu

Nu esti uzina sau santier naval... dar orice electronist respectabil are un stoc de bun simt. Ca nu stai sa platesti transport si sa astepti postasul la fiecare proiect.

Per ansamblu iesi mai ieftin daca ai stoc, decat daca mai comanzi o piesa - doua piese in plus.

Depinde si cate proiecte ai de facut. Daca e dupa prezenta la Bodega, as zice ca nu stai prost cu timpul. 

Link spre comentariu

Ideea era ca nu mai trebuie sa stai si sa butonezi listele cu piese, cantitati la fiecare, etc. Asa stii ca e un pachet cu "alea alea si alea, atatea valori" si gata.

Link spre comentariu

Salut,

Un magazin online la care am gasit ce nu gasesc in RO( am cautat la toate magazinele online din RO niste condensatoare ceramice cu valori mai deosebite in gama picofarazi si n-am gasit) si nici nu astept sa ajunga din China este     distrelec.ro

Succes

Link spre comentariu
8 hours ago, thunderer said:

Nu esti uzina sau santier naval... dar orice electronist respectabil are un stoc de bun simt. Ca nu stai sa platesti transport si sa astepti postasul la fiecare proiect.

Per ansamblu iesi mai ieftin daca ai stoc, decat daca mai comanzi o piesa - doua piese in plus.

Depinde si cate proiecte ai de facut. Daca e dupa prezenta la Bodega, as zice ca nu stai prost cu timpul. 

Stiu foarte bine ca timpul este infinit, dar , daca ai sute de componente de aceeasi valoare, ai si sute de proiecte? Legile lui Murphy nu mai au valoare?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări