ALEKS Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Un casetofon deck cu amplificare, de tip Majak 233 rusesc. Merge bine mecanic. Suna cam infundat dar se aude. Merge si amplificatorul intern. Am si schemele electrice principiale. Lipseste tubul electrofluorescent de la VU-metru. Montajul este acolo dar tubul e lipsa. Pret: 120 RON, transport postal gratuit. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) ceva poze cu spatele, partea de jos si cu interiorul se poate? Editat Aprilie 23, 2018 de meshteru_the_best Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Sigur, dar abea maine as putea sa-l desfac. Nu a fost depanat, totul e original in el (inclusiv condensatorii K50 rusesti - care trebuie schimbati ca si la Rostov). Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Acum 1 minut, ALEKS a spus: Sigur, dar abea maine as putea sa-l desfac. Nu a fost depanat, totul e original in el (inclusiv condensatorii K50 rusesti - care trebuie schimbati ca si la Rostov). Ok. Astept pozele. Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Pana la urma m-am invrednicit sa il desfac acum. Astfel ca am facut astazi fotografiile dorite. Sper sa iti fie de ajutor. PS: Tabla de dedesubt are o culoare ciudata, un fel verde. Dar vopseaua de fabrica. Motorul parca e de magnetofon din cate vad. A. Editat Aprilie 23, 2018 de ALEKS Link spre comentariu
Vizitator Shpeedy Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 (editat) Salut, daca mai este de actualitate doresc sa cumpar casetofonul. Cum facem sa ne auzim la telefon? Multumesc Editat Aprilie 30, 2018 de Shpeedy Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Casetofonul a ajuns la mine, bine ambalat, in stare de functionare conform descrierii. Persoana serioasa, recomand! Link spre comentariu
Vizitator Shpeedy Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Acum 2 ore, meshteru_the_best a spus: Casetofonul a ajuns la mine, bine ambalat, in stare de functionare conform descrierii. Persoana serioasa, recomand! Da, mi-a spus Alex. Se poate sa poti renunta la el? Foarte pe scurt, este modelul de casetofon cu care am copilarit si, cum eram un copil fara minte si experienta, mi-am bagat degetele in partea mecanica si... l-am stricat. De cativa ani caut unul, sa refac colectia de vintage, fara rezultat. Daca ti se face mila de un copil (inca!) astept un semn de la tine. Multumesc anticipat! Mihai Link spre comentariu
Postări Recomandate