Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand Casetofon Deck Majak 233 Rusesc

ALEKS

Postări Recomandate

Un casetofon deck cu amplificare, de tip Majak 233 rusesc.

Merge bine mecanic. Suna cam infundat dar se aude. Merge si amplificatorul intern.

Am si schemele electrice principiale.

Lipseste tubul electrofluorescent de la VU-metru. Montajul este acolo dar tubul e lipsa.

Pret: 120 RON, transport postal gratuit.

Img_1467.jpg

Img_1468.jpg

Img_1469.jpg

Link spre comentariu
Acum 1 minut, ALEKS a spus:

Sigur, dar abea maine as putea sa-l desfac.

Nu a fost depanat, totul e original in el (inclusiv condensatorii K50 rusesti - care trebuie schimbati ca si la Rostov).

Ok. Astept pozele.

Link spre comentariu

Pana la urma m-am invrednicit sa il desfac acum. Astfel ca am facut astazi fotografiile dorite.

Sper sa iti fie de ajutor.

PS: Tabla de dedesubt are o culoare ciudata, un fel verde. Dar vopseaua de fabrica. Motorul parca e de magnetofon din cate vad.

Img_1475.jpg

Img_1476.jpg

Img_1477.jpg

Img_1478.jpg

Img_1479.jpg

Img_1480.jpg

Img_1481.jpg

A.

Editat de ALEKS
Link spre comentariu
Vizitator Shpeedy

Salut, daca mai este de actualitate doresc sa cumpar casetofonul. Cum facem sa ne auzim la telefon? 

Multumesc

Editat de Shpeedy
Link spre comentariu

Casetofonul a ajuns la mine, bine ambalat, in stare de functionare conform descrierii. Persoana serioasa, recomand!

Link spre comentariu
Vizitator Shpeedy
Acum 2 ore, meshteru_the_best a spus:

Casetofonul a ajuns la mine, bine ambalat, in stare de functionare conform descrierii. Persoana serioasa, recomand!

Da, mi-a spus Alex. Se poate sa poti renunta la el? Foarte pe scurt, este modelul de casetofon cu care am copilarit si, cum eram un copil fara minte si experienta, mi-am bagat degetele in partea mecanica si... l-am stricat. De cativa ani caut unul, sa refac colectia de vintage, fara rezultat.

Daca ti se face mila de un copil (inca!) astept un semn de la tine.

Multumesc anticipat!

Mihai

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări