Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog !!! Vu-metru cu leduri...

Vizitator roshkattu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

5

• bogdan_2006

2

• gaby1204

2

• bogdan_

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

asa ar deveni schema pt a putea "misca" 12 led-uri?si cam ce ar trebui modificat ca sa pot lua semnal de pe placa de sunet? si nu din amplificator?ms anticipat.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am o statie veche TESLA dintr-un radio!Nu stiu cati watti scoate....cred ca in jur de 5-10 w! As dorii pt ea un vu-metru cu leduri mono.....pe tranzistoare sau integrat!Daca puteti pune aici schema si cablajul! Am 14 ani..sunt nou pe aici!deci daca ma puteti ajuta....sunt recunoscator! Puteti sa ma contactati la id de mess [email protected] !Sunt incepator si daca puteti pune schema si ceva explicatii mai detaliate...ar fii super bine! :rock:

Eu am facut unu' cu lm3915 merge bine, dar ti-as recomanda an6884, dezavantajul e ca poti folosi numai 5 leduri :P
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator toleanu35

salut.am inceput si eu nu demult sa studiez electronica si vreu sa-mi fac un vu meter cu tranzitori,dar nu am gasit BC557 si BC547.cu ce tranzistori ii pot inlocui?si inca ceva:schema e pe 12V.o pot face sa mearga pe mai putini volti(ex.:3v,5v).daca da,ce rezistente trbuie de schimbat?va rog frumos ajutati-ma.multam mult anticipat.

post-68331-139829461833_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări