Vizitator roshkattu Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Am o statie veche TESLA dintr-un radio!Nu stiu cati watti scoate....cred ca in jur de 5-10 w! As dorii pt ea un vu-metru cu leduri mono.....pe tranzistoare sau integrat!Daca puteti pune aici schema si cablajul! Am 14 ani..sunt nou pe aici!deci daca ma puteti ajuta....sunt recunoscator! Puteti sa ma contactati la id de mess [email protected] !Sunt incepator si daca puteti pune schema si ceva explicatii mai detaliate...ar fii super bine! :rock: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 asta http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4603 nu te-a ajutat in nici un fel? Link spre comentariu
Vizitator roshkattu Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 da...mi-a fost de ajutor!! :weedman: ms... Link spre comentariu
Vizitator roshkattu Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Un vu-metru pe tranzistoare?am gasit pe aici schema...poate sa imi realizeze cineva un cablaj?la acel vu-metru cu tranzistoare? :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 cel de la http://www.talkingelectronics.com/proje ... reoVU.html e ok? daca da, o sa-ti desenez cablajul.. Link spre comentariu
Vizitator roshkattu Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Da asta e!Posteaza cablajul pt varianta mono! :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 sper sa te descurci... Link spre comentariu
Vizitator roshkattu Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 hehe!Mersi mult!Si eu sper sa madescurc! :smt003 :supz: Link spre comentariu
Vizitator szabika Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 cu ce tip de tranzistoare ii facata schema???? Link spre comentariu
francezu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Se vede foarte clar pe schema : 1 buc bc557 si 9 buc bc337. Link spre comentariu
Bullix Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Niq_ro, vad ca in schema redesenata de tine ai inlocuit BC547 cu BC337, este doar o optimizare a schemei originale? Nu m-am uitat pe datasheetul fiecarui tranzistor, dar probabil sunt echivalenti. Am observat ca m-ai "usurat" de etajul de amplificare pentru difuzorul-microfon, deci pot veni direct cu semnal de "line-out" din placa de sunet pe intrarea aceea, da? Alta intrebare: vreau sa inlocuiesc o parte din led-uri cu unele ultra-bright transparente, trebuie schimbate semnificativ valorile rezistentelor R4,R6,...,R20? De altfel nici nu te-am intrebat: tot valoarea din schema originala o pastrasei, 330ohm? Te intreb toate astea pentru ca trebuie sa fac schema in graba si nu vreau sa ma complic mult cu ea, scotocesc prin casa niste piese, trag cablajul si basta. Imi trebuie sa prezint circuitul vineri la un colocviu de laborator pentru un "bonus" la nota, si mai am inca atatea pana atunci. Altfel imi bateam capul singur cu ea. Numai bine! PS: BC337-25 sau BC337-40? Au hFE-ul cam cu 50% mai mare cele cu a doua denumire. Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 schema nu e deloc pretentioasa asa ca poti pune orice fel de tranzistor npn ... poti lasa rezistentele de valoarea din schema, desi ar trebui calculate functie de tipul de LED, vezi http://www.niqro.3x.ro/LED/LED.htm .. eu doar am desenat un cablaj pentru schema PS: nu cred ca "misca" la iesirea de linie, mai degraba de pe difuzorului unei boxe active... Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 ce modificari ar trebui aduse la schema, daca se poate bineinteles, astfel incat sa mearga pe 12 leduri? am 12 leduri puse pe o placuta de test de la un montaj esuat (cu lm324). initial am vrut sa fac cu lm3915, dar nu am gasit la magazinele din iasi.era cat pe ce sa amandonez proiectul pana am gasit schema asta .bafta Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 mai pui 3 etaje din alea in continuare... Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 niq_ro , te rog mult daca poti sa faci schema de la cel stereo . Iti multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum