kty Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Va salut stimati colegi. Un cod MFY pentru acest lcd de 19 inci LOGIC LCXW19-LN1 stie cineva? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
kty Postat Aprilie 20, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2018 (editat) Scuze ...numele corect e LOGIK...acum am sesizat greseala. Telecomanda originala a lui era B00FEI4J00 Editat Aprilie 20, 2018 de kty Link spre comentariu
kty Postat Aprilie 21, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pentru cei care vor avea nevoie codul MFY este:1065 Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 (editat) ok multumim,am cautat si eu pt dv,dar nimic,sant ceva mai ciudate tv-urile de anglia no name,ce este ciudat ca gasisem acest cod,dar nu am vrut sa va incurc,in linkul de mai jos nu este specificat,daca e cod gbs sau altceva,tot acolo a-ti gasit si dv? http://codesforuniversalremotes.com/remote-codes-for-logik-tvs/ Editat Aprilie 21, 2018 de iuliantv 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum