George Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) A fost prezent si Aurică. Editat Mai 14, 2018 de George Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 6 hours ago, George said: A fost prezent si Aurică. Se vede ca are mustar pe la mustati :) Link spre comentariu
stereobit Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Pffff, ce rau imi pare ca nu am aflat/citit la timp. Desi nu aveam vreun amplif de aratat, mi-ar fi placut sa particip ca privitor - ascultator. Poate data viitoare voi reusi sa vin. Sper ca veti mai organiza asemenea reuniuni. Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 La 04.07.2018 la 14:48, stereobit a spus: Pffff, ce rau imi pare ca nu am aflat/citit la timp. Desi nu aveam vreun amplif de aratat, mi-ar fi placut sa particip ca privitor - ascultator. Poate data viitoare voi reusi sa vin. Sper ca veti mai organiza asemenea reuniuni. Toate cele bune. O să mai organizez, fii pe fază. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum