vsimon Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Salutare la toata lumea.Sunt ceva mai nou in domeniul tuburilor asa ca imi cer scuze de la inceput pentru intrebari si pentru eventualul deranj.Am facut rost de ceva tuburi printre care si 4 buc 6S1P de productie sovietica.Ma intereseaza sa stiu daca se poate face ceva cu ele....in special un preamplificator.Am cautat si eu ceva scheme dar mare lucru nu prea am gasit.Multumiri! :tonqe: Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Trage un ochi si aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=3483 ALEKS Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Am facut rost de ceva tuburi printre care si 4 buc 6S1P de productie sovietica.pai pe tub scrie 6ж1Π sau 6C1Π ?daca e 6ж1Π adica 6J1P dute pe linku de mai sus din postul lui Aleksdaca e 6C1Π adica 6S1P atunci e alta treaba cu toate ca are tot 7 pini, asta e trioda si nu pentoda; uite datasheet aici Link spre comentariu
vsimon Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 Ufff.....alfabetul asta rusesc.... :rolleyes: Nu bag mana in foc dar cred ca este 6ж1Π, o sa ma uit pe cand ajung acasa ca nu mai tin mine...de fapt cred ca o sa trec toate tuburile pe care le am(intre timp am mai facut rost de cateva) si sa vedeti daca sunt bune de ceva, daca nu tot o sa le pastrez pentru colectie....imi plac foarte mult cum arata... :smt060 Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 6C1P sunt ceva mai rare (se gasesc mai gre) dar se poate, de ce nu, executa un preamplificator cu 2 tuburi per canal. Trioda repetoare pe catod pentru buffere sau configuratia standard.Spor la treaba,ALEKS Link spre comentariu
vsimon Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Asa...am ajuns acasa si am facut un mic inventar la o parte dintre tuburi si ar fi cam asa:6S1P- 4 buc6N1P- 2 buc6N2P- 2 buc6N3P- 2 buc6F1P- 2 bucDk96- 3 bucAr mai fi cateva dar nu prea se mai intelege scrisul si nici nu m-am chinuit prea mult,ajungand acasa la o ora destul de tarzie.Ma intereseaza in primul rand ceva schema facuta si testata pentru un preamplificator phono pentru aceste tuburi.Multumiri Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 pe site-ul lui aleks gasesti: un buffer sau un amp de castiunde in loc de e88cc poti folosi si 6n1p 6n2p e varianta ruseasca a lampii ecc83 cu 6ж1Π aplicatie gasesti in linku de mai sus Link spre comentariu
vsimon Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Deocamdata multumiri multe :drinkers: In limita timpului liber o sa incep sa ma apuc de montaje...mai trebuie sa ma apuc de cautat socluri ca nu mai stiu prin ce colt le-am pus.... :rolleyes:, sa ma intresez de transformatoare si sa gasesc pe cineva care sa-mi faca cablaje...timpul asta ma omoara bata-l vina...O sa va tin la curent cu demersul montajelor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum