Vizitator Adrian Iurcan Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Buna ziua , M-a luat dorul de mag-uri si am luat un Kashtan perfect functional pe care vreau sa il conectez la linia Technics, deci la amplificator la AUX. Cred ca iesirea din Kashtan are mufa 5 pin si deci imi trebuie un cablu cu mufa 5 PIN la un capat si 2 X RCA la celalalt pentru intrare TeCHNICS. Este corect ? Mai trebuie facut ceva ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
vranceanu Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Sigur ca da numai ca va trebui sa va confectionati singur adaptorul DIN /RCA pt ca eu cel putin nu am gasit asa ceva gata confectionat . Nu e greu . va trebuie un cablu RCA/RCA si o mufa DIN . Taiati mufele RCA de la un capat al cablului si lipiti in loc mufa DIN dupa dispunerea pe care o veti gasi in mod sigur pe net. Numai ca Kashtan are o filtrare ciudata pe iesire si se va auzi cam fara inalte asa ca puteti incerca sa luati semnal de pe mufa casca din fata magnetofonului si acolo veti beneficia si de corectorul de ton. Veti avea in schimb mai mult zgomot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum