Vizitator Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 5 hours ago, nicuschiopu said: Nu am facut nimic ca softul versiunea :03.50.14......este versiunea lui actuala si nu stiu ce sa-i mai fac mai departe. Daca are ultima versiune de soft, inseamna ca a mai fost reparat cu soft de pe stick.....daca tot l-ati desfacut postati aici seria de pe placa digitala Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Cei de la service-ul autorizat au acces la ultima versiune care este mai noua si rezolva si problema asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 7 hours ago, nicuschiopu said: De unde pot cumpara memorie ....25L8006E? ca sa o inlocuiesc .Va multumesc. Nu stiu daca schimbarea flashului spi va rezolva problema, pentru ca softul tv-ului e in NAND....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Evident ca memoria Nandflash trebuie inlocuita . Inlocuirea memoriei SPI nu se dicuta la acest HW. Nu am fost foarte explicit ,iar schimbarea SPI NU ADUCE NICI O REMEDIERE. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Pentru domnul Costica LCD : serie panglica EAD62609701...5EST140919(310)...A40 B:270..C:40 . Deci in concluzie trebuie dus la o firma autorizata sa-l poata repara?.Va multumesc si daca mai are cineva vreo solutie sa o posteze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Am rezolvat citeva cu soft de pe stick, dar nu am incercat sa vad daca dupa resoftare cu ultima versiune, tv-ul accepta o alta resoftare cu o versiune mai veche, asta pentru ca nu am gasit versiune mai veche de soft, totusi banuiesc ca tv-ul nu accepta decit versiuni noi de soft si in cazul tau singura rezolvare este rescrierea NAND-ului pe programator asa cum a spus colegu' "electronicecomponente"...... Poate cineva stie sa ne spuna daca tv-ul accepta si versiuni mai vechi la resoftarea de pe stick usb. Editat Aprilie 23, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 O conexiune imperfecta, PCB-BGA spre pinul WP de la memoria flash nand poate cauza problema. Commands, Data and Addresses are synchronously introduced using CE, WE, RE, ALE and CLE input pin. The on-chip Program/Erase Controller automates all program and erase functions including pulse repetition, where required, and internal verification and margining of data. The modify operations can be locked using the WP input. Un reflow/reballing scaler poate remedia problema... Problema de retentie a informatiei stocate in blocuri de memorie compromise poate fi alta varianta, defect hardware(scaler/flash nand). Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Eu am rezolvat o problema identica la un LG 42LB5500-za si am facut doar un update de soft cu o versiune noua. In procedura scrie ca daca se incearca o noua resoftare dar versiunea este egala sau mai veche decat cel actual nu va merge.adica nu il va detecta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 OK, asta vroiam sa aflu....deci nu merge decit cu versiune noua sau pe programator Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Mai exista Safe Mode Upgrade Procedure, Support Remote Management, care sunt disponibile doar in anumite tari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum