yulyan30 Postat Iulie 11, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2018 La 07.07.2018 la 20:54, sergiusrl a spus: http://tinypic.com/view.php?pic=wumcdt&s=9#.W0D9dMJ9i7R Verificati compatibilitatea Puteți pune poze și cu conectica? Link spre comentariu
Adrian_D Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 16 hours ago, yulyan30 said: Puteți pune poze și cu conectica? Salut! Scuze, acum am vazut notificarea. Pun si poze cu conectica, dar va trebui sa asteptati 2 saptamani. Sunt plecat in CO. Totusi, din experienta spun ca trebuie probat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 panel tpt315b5-dxjsfe =lc320dx-sfr1 = http://www.panelook.com/LC320DXE-SFR1_LG Display_31.5_LCM_overview_18982.html are 30 pini si e hd ready nu este compatibil cu ce cautati dv,dv va trebuie unul fhd cu 40pini sub carcasa dv se afla un display de lg philips nu conteaza ce scrie pe tabla lui decat foarte putin fiind greu de identificat,deci dv aveti nevoie tot de un display lg philips tot din seria lc320 dar are alta terminatie,pentru mai multe sanse de reusita scoateti tabla ce acopera tcon-ul(cea pe care vine prins piciorul tv) si postati codul tcon ce trebuie sa fie de genul 6870C-0......,personal cred ca am display identic sau compatibil,dar cred trebuie schimbat doar displayul (folia cu cristale lichide) ce e treaba migaloasa si riscanta pentru un incepator,si riscanta,e tot de pe un tv philips,posibil sa se potrivesca si prinderile dar nu sant sigur,daca credeti ca merita 400lei plus transport pot descompleta tv-ul care este functional,si intram in amanunte sa vedem cu adevarat daca se potrivesc,mentionez ca pretul nu este negociabil,toate cele bune Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iulie 12, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2018 La 07.07.2018 la 20:54, sergiusrl a spus: http://tinypic.com/view.php?pic=wumcdt&s=9#.W0D9dMJ9i7R Verificati compatibilitatea Puteți pune poze și cu conectica? Acum 3 ore, iuliantv a spus: panel tpt315b5-dxjsfe =lc320dx-sfr1 = http://www.panelook.com/LC320DXE-SFR1_LG Display_31.5_LCM_overview_18982.html are 30 pini si e hd ready nu este compatibil cu ce cautati dv,dv va trebuie unul fhd cu 40pini sub carcasa dv se afla un display de lg philips nu conteaza ce scrie pe tabla lui decat foarte putin fiind greu de identificat,deci dv aveti nevoie tot de un display lg philips tot din seria lc320 dar are alta terminatie,pentru mai multe sanse de reusita scoateti tabla ce acopera tcon-ul(cea pe care vine prins piciorul tv) si postati codul tcon ce trebuie sa fie de genul 6870C-0......,personal cred ca am display identic sau compatibil,dar cred trebuie schimbat doar displayul (folia cu cristale lichide) ce e treaba migaloasa si riscanta pentru un incepator,si riscanta,e tot de pe un tv philips,posibil sa se potrivesca si prinderile dar nu sant sigur,daca credeti ca merita 400lei plus transport pot descompleta tv-ul care este functional,si intram in amanunte sa vedem cu adevarat daca se potrivesc,mentionez ca pretul nu este negociabil,toate cele bune Eu as fi dispus să plătesc suma dar riscantă este și treaba cu transportul, nu? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 eu trimit prin olx urgent curier verificare colet si asigurare ,dv nu platiti coletul pana nu-l desfaceti si va asigurati ca nu a ajuns crapat,daca-l platiti fara sa-l verificati atunci e problema dv,daca-l verificati si ajunge spart refuzutati plata spuneti curierului sa specifice in retur ca a ajuns spart,si atunci ma voi certa eu cu ei si in cca 2luni voi primi banii pe colet,dar eu am mai trimis displayuri si tv-uri si a ajuns ok,chiar si unul de 42inch unui user elforum,eu voi face tot posibilul sa fie impachetat corespunzator si sa ajunga intreg,este interesul meu sa ajunga intreg,maine seara incerc sa va pun poze,toate cele bune Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Ok. Aștept pozele și după aceea stabilim toate detaliile. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 13, 2018 Partajează Postat Iulie 13, 2018 se pare ca backlight-ul nu se potriveste,trebuie schimbat displayul(cristalele lichide) al meu este un display slim,al dv e ceva mai gros https://postimg.cc/gallery/3hk6i7bf0/ Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Poate o sa vă pice și un display compatibil cu al meu, sau voi găsi la un coleg de pe forum. Oricum va mulțumesc mult pentru efortul depus pentru a mă ajuta. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Septembrie 26, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Valabil. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 (editat) Valabil. Si rog un moderator sa schimbe titlu postului in Display pentru TV Philips 32PFH5500/88. Multumesc. Editat Februarie 14, 2019 de yulyan30 titlu gresit Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 S-a facut. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 Acum 3 ore, Marian a spus: S-a facut. Mulțumesc. Și valabil in continuare. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 Valabil !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate