crmn1 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 va salut așa cum am scris in titlu ma intereseaza daca are cineva leduri din acest tv sau macar codul exact sa stiu ce caut pe net .tv are arsă sigur o linie pe aparat am vazut ca un sfert din partea de jos este întreruptă posibil cateva leduri intrerupte. pentru cei care-mi pot da ceva informatii multumesc anticipat. apropo nu l-am desfacut deoarece nu e prea convenabil sa stau cu mortu pe masa pana cumpar bareta. Link spre comentariu
neculavasile Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 e mai greu asa ,daca s-ar stii codul de pe bareta ar fi mai simplu Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 am de la 50w850 Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Sasiu GN1G. https://www.electronica-pt.com/esquema/tv/sony-esquemas-tv/sony-kdl-50w800c-kdl-55w805c-chassis-gn1g-xm-a-33717/ Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 17, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2018 stiu ca e greu daca as sti codul ar fi perfect da să dau jos sticla cu riscul de rigoare .....si apoi sa stea prin atelier...cu siguranta nu merge mai ales la sony de pe alta diagonala Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 nu merge...normal dar led-urile sunt la fel....inlocuiesti ce e ars la tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum