Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electromures AS 15021

Vizitator pope2323

Postări Recomandate

Vizitator pope2323

Salutare. M-ar interesa si pe mine schema de la Amplificatorul Electromures AS 15201 (2*15w / 4 ohm, cu 2n3055) :prayer: multumesc anticipat :partyman:rog un moderator sa modifice titlul postului : este vorba de as 15201 nu 15021

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• Mindware

2

• Adrian_BBS

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

salutare...vreau sa creez o clona la acest amplificator si am nevoie de putin ajutor.....amplificatorul o sa-l alimentez la 30Vcc, o sa-i adaug alt vu-metru si o protectie.....ce vreau de la voi este sa-mi spuneti ce piese trebuie modificate pentru tensiunea aia (rezistente, diode, tranzistori, etc) si ce imbunatatiri i-as putea aduce?....(PS: am citit toate topicurile despre acest amplif).va multumesc

Link spre comentariu

La etajul final, inlocuieste driverul si generatorul sau de curent constant cu niste tranzistori mai robusti decit BC-urile alea ! Tranzistorul din superdioda il poti inlocui cu ceva in capsula TO126 ca sa il prinzi mai usor. Deasemenea R152 si R252 le vei inlocui cu 1K5 / 1W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări