q_acdc Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Sesebe, se pare ca nu înțelegi, citește ultima propoziție. (Dxxx a înțeles) Link spre comentariu
allez001 Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Multumesc tuturor pentru raspunsuri, pana la urma am sa optez pentru incarcare normala Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Cei de la Watt Lab se lauda cu încărcarea rapida! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 (editat) Vezi daca nu poti selecta din meniu intre fast si slow charge, indiferent de icnarcator. Nu e nici o problema sa faci fast charge intre 20-60%. Acolo randamentul e mare, caldura degajata e mica. Mai degraba fereste-l de temperaturi mari si stat la peste 80%. Editat Aprilie 16, 2018 de Sharky Link spre comentariu
allez001 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 (editat) 11 hours ago, Sharky said: Vezi daca nu poti selecta din meniu intre fast si slow charge, indiferent de icnarcator. Nu e nici o problema sa faci fast charge intre 20-60%. Acolo randamentul e mare, caldura degajata e mica. Mai degraba fereste-l de temperaturi mari si stat la peste 80%. Se pare ca kernel-ul este blocat pentru fast charge desi hardware-ul suporta, am vazut pe forumul de la xiaomi... am vazut ceva si pe youtube unu' care a flashuit alt kernel pentru a debloca fast charge. Dar mie unul imi convine cu incarcare normala. Plus power bank-ul cel cu fast, care am vrut sa il iau ... au ridicat pretul exact in seara zilei in care am deschis topicul si nu imi mai convine pretul. Editat Aprilie 16, 2018 de allez001 Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Oricum raspunsul este defapt simplu: Daca nu esti dependent de incarcarea rapida, atunci si mai ieftina si mai buna pentru sanatatea bateriei este incarcarea lenta. Dependent = adica nu ai nevoie deseori de incarcare rapida. Link spre comentariu
allez001 Postat Aprilie 18, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2018 da , asa ma-m gandit si eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum