ghimpe-- Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Salut,Are cineva un manual de Visual Studio C++ ?? Vreau sa invat cum sa accesez datele dintr-o BD Access (citire /scriere). Link spre comentariu
one Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 E online, cauta MSDN. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 Stiu de MSDN, dar nu prea ma ajuta. Acolo am gasit rapsunsuri de genul : A record is a collection of data about a single entity, such as an account or a customer, stored in a table (a row of the table). A record consists of a group of contiguous columns (sometimes called fields) that contain data of various types. A set of records selected from a data source — often called a result set in database terms — is called a recordset in MFC. For more information, see Recordset (ODBC)....si apoi din linkuri dai in alte linkuri....Eu vroiam ceva mai concret.PS: nu sunt programator si nu prea stiu ce fac, d'asta imi trebe un tutorial ceva... Link spre comentariu
one Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Am niste manuale, invata Visual C++ in 24h sau in 21zile, etc. da-mi pm cu adresa de mail si incerc sa ti le trimit.Stiu ca MSDN e un pic mai greoi, dar e cel mai complet. Eu am 3 cd-uri cu msdn, dar unul e putin "lovit". Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Pana la urma m-am scarpinat adanc in buzunar si mi-am cumparat o carte din librarie.Multumesc pentru ajutor. :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum