Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde găsesc apa tare?

Vizitator Crimson Chemistry

Postări Recomandate

Vizitator Crimson Chemistry

Salut! As dori sa știu și eu de unde pot cumpăra apa tare nestinsa (acid clorhidric) in orașul meu, Buzău. Pe unde găsesc un magazin de tinichigerie în oraș? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• validae

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Ca persoană fizică nu poți cumpăra acizi tari, poate doar să iei legătura cu cineva care lucrează cu așa ceva.....dacă menționezi la ce ți-ar trebui, poate găsim alternative mai ușor de găsit.

Editat de validae
Link spre comentariu

Apa tare (aqua forte) este, de fapt, acid azotic. La noi este un nume popular gresit  pentru acidul clorhidric. HCl 37% nu este prohibit, dar este periculos. Eu mi-am cumparat, cu cativa ani in urma, acid clorhidric si perhidrol la 0,5 litri (pentru corodarea placilor) de la un magazin cu articole electronice. Atelierele la care se decapeaza fierul (acoperiri galvanice, etc.) folosesc cantitati mari.

Link spre comentariu
On 4/10/2018 at 10:50 PM, Crimson Chemistry said:

Salut! As dori sa știu și eu de unde pot cumpăra apa tare nestinsa (acid clorhidric) in orașul meu, Buzău. Pe unde găsesc un magazin de tinichigerie în oraș? 

Asta e ok?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări