Vizitator Crimson Chemistry Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Salut! As dori sa știu și eu de unde pot cumpăra apa tare nestinsa (acid clorhidric) in orașul meu, Buzău. Pe unde găsesc un magazin de tinichigerie în oraș? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Ca persoană fizică nu poți cumpăra acizi tari, poate doar să iei legătura cu cineva care lucrează cu așa ceva.....dacă menționezi la ce ți-ar trebui, poate găsim alternative mai ușor de găsit. Editat Aprilie 11, 2018 de validae Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 https://www.bizoo.ro/firma/stireco/vanzare/2152337/acid-clorhidric-35-38-p-a Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Apa tare (aqua forte) este, de fapt, acid azotic. La noi este un nume popular gresit pentru acidul clorhidric. HCl 37% nu este prohibit, dar este periculos. Eu mi-am cumparat, cu cativa ani in urma, acid clorhidric si perhidrol la 0,5 litri (pentru corodarea placilor) de la un magazin cu articole electronice. Atelierele la care se decapeaza fierul (acoperiri galvanice, etc.) folosesc cantitati mari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 On 4/10/2018 at 10:50 PM, Crimson Chemistry said: Salut! As dori sa știu și eu de unde pot cumpăra apa tare nestinsa (acid clorhidric) in orașul meu, Buzău. Pe unde găsesc un magazin de tinichigerie în oraș? Asta e ok? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum