Vizitator Cosmin Savu Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Salutare, as vrea sa va rog sa va dați cu părerea despre schema de tablou cu Rcbo și siguranțele aferente la care am ajuns după mai multe discuții . (Instalatia va fi executata de personal calificat ) Pt alte întrebări suplimentare va stau la dispoziție și apreciez orce sfat sau opinie Nu lucrez chiar in domeniu dar zic eu am habar de chestii generale și nu prea complicate. (Bugetul alocat este 1000-1200 RON pt Tablou) Va mulțumesc mult ! Editat Aprilie 9, 2018 de Cosmin Savu Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Daca e la casa, pune si niste descarcatoare la trasnet. Link spre comentariu
Vizitator GeorgeTrisina Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 (editat) Pentru CT trebuie circuit separat (vezi indicatiile producatorului). Editat Aprilie 10, 2018 de GeorgeTrisina Link spre comentariu
Vizitator Cosmin Savu Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Va multumesc pentru sugestii! As vrea sa va mai rog sa imi recomandati ceva potrivit pt instalatia mea monofazica de aici https://electroshops.ro/descarcatoare-protectia-saricinilor/descarcatoare--schneider-electric/descarcatoare-de-joasa-tensiune-de-tip-2/ Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Cosmin Savu Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 La modelul acesta de descarcator (DESCARCATOR IPF, K 20, 20 KA, 340V, 1P+N, A9L15692, SCHNEIDER ELECTRIC) scrie asa " (TIP DISPOZITIV DE DECONECTARE: associated circuit breaker iK60N 20 A curve C - Icu 6 kA, associated fuse gG 25 A - Icu 25 kA) Se poate detalia va rog ca nu sunt sigur ca inteleg. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum