daniels Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Cunoasteti vre-o schema cu CI К157УЛ1А? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Ce are asa de deosebit acest operațional de-i trebuie o schema speciala numai pt el? Dece nu se pot folosi scheme standard cu operaționali? Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 3 hours ago, daniels said: Cunoasteti vre-o schema cu CI К157УЛ1А? În 15 secunde apare la prima căutare în google. http://www.chipinfo.ru/dsheets/ic/157/157ul1.html Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 8, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2018 E pentru cap magnetic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Nu cumva este utilizat in magnetofoanele Rostov 105 ? Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 8, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2018 da, de acolo este Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Semnalul de la o doza MM este prea mare pentru acest integrat (merg eventual la o doza MC). Exista altele din seria K157 (se gasesc si în Rostov) care sunt mai potrivite. Circuitele integrate preamplificatoare pentru capete magnetice s-au folosit ca preamplificatoare RIAA la combinele low-cost. Pentru aceasta, semnalul de la doza a fost redus cu ajutorul unui divizor rezistiv la un nivel acceptabil pentru circuit. Sunt noi circuitele dvs, sau recuperate? Îmi trebuie câteva noi. Editat Aprilie 11, 2018 de franzm Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 11, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Scheme cu К157УД2 am gasit pe la rusi. Circuite noi nu am, defapt am adunat mai multe module de Rostov Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum