Darius_Tm Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Buna Cumpar un nou motor de frezare pentru CNC . Voi prelucra plexiglas iar materialul este pus pe masa de un brat robotic . Lichidul de racire cu span cred ca o sa fie greu de suflat de pe masa mai ales ca prinderea materialului se face cu vacuum . Am gasit urmatoarele solutii : (1) montarea unui pistol de racire langa motor (jetul ajunge la -25 C ) , (2)folosirea lichidului de racire dar face greu de aspirat spanul , (3)motor de frezare special care raceste cu jet aer (ajunge la -25 C) prin mandrina frezele compatibile (au canal intern pentru racire ) , (4) combinatia intre varianta 1 si 3 mai ales ca frezele de gravat nu au canal intern de racire. Motorul de frezare ce genereaza jet aer rece si il introduce prin freza costa aprox 5600 E Motor de frezare fara sistemul de mai sus aprox 3000 E Pistolul ce se monteaza langa freza aprox 500 E . Din experianta voastra care este cea mai buna metoda ? tinand cont ca utilajul o sa functioneze fara operator uman si mi-e teama sa nu se incarce frezele cu plastic topit (am mai patiti la freze mici de gravura + lichid de racire). Am atasat poza cu dispozitivul de racire si una cu motorul ce raceste frezele compatibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum