Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SN400 sensul manetei?

Kaitou

Postări Recomandate

Am o nelamurire care nu o inteleg. Daca dau maneta in sus se duce in sensul nomal de aschiere sau invers?Pt ca la strung cand dau in sus merge foarte rapid universalul, ambreiajul se cupleaza bine.Iar cand dau in jos se cupleaza foarte greu, cum ar patina ambreiajul la greu.

Maneta este jos sau sus cu sensul normal de strunjire al universalului?

OFF: De ce nu functioneaza functia search pe forum?Am dat SN400 (SN 400) si nu imi geseste nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kaitou

2

• bercioiu

1

• pcostica

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Despre care maneta este vorba? Eu am un SNB 400 si maneta de pe carucior foloseste la cuplarea avansului: in sus se cupleaza avansul transversal si in jos se cupleaza avansul longitudinal.

Daca vrei sa cauti termeni formati din 3 caractere, site-ul nu te lasa. Eu caut extern, cu google: "sn 400 site:www.elforum.info"

Editat de bercioiu
Link spre comentariu
13 hours ago, Kaitou said:

Am o nelamurire care nu o inteleg. Daca dau maneta in sus se duce in sensul nomal de aschiere sau invers?Pt ca la strung cand dau in sus merge foarte rapid universalul, ambreiajul se cupleaza bine.Iar cand dau in jos se cupleaza foarte greu, cum ar patina ambreiajul la greu.

Maneta este jos sau sus cu sensul normal de strunjire al universalului?

OFF: De ce nu functioneaza functia search pe forum?Am dat SN400 (SN 400) si nu imi geseste nimic.

Cu maneta in sus este sens normal, cu maneta in jos sens invers. Fiecare ambreiaj se regleaza individual( dacă patinează).

Baftă!

Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns. Asta vroiam să știu.

La partea cu caruciorul nu functioneaza deloc.

Are cineva idee cum se desface corect tot blocul de la cărucior ca nu am firele care duc la maneta respectivă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări