Vizitator zoloft Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Salutare; Detin un sistem B 50 de la Eboda. In urma cu ceva vreme s-a defectat subwooferul, mi l-a reparat initial cineva, a crapata dupa scurt timp. Am apelat la Eboda service, mi l-au facut...dar dupa cateva luni a crapat . De data asta definitivc intrucat dus la Eboda din nou cu el mi-au spus ca e placa arsa si nu au piese sa mi-l faca... !? Ca atare deja imi pun serioase intrebari daca componentele considerate f bune din interiorul lui mai sunt la locul lor... In fine..Credeti ca ma puteti ajuta careva cu reparatia acestui subwoofer ? Ma oftic sa arunc tot sistemul pe geam mai ales ca imi placea tare cum se auzea iar satelitii tip turn erau potriviti la mine. Sunt din Bucuresti. Merci anticipat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Cu reparatia lui vas putea ajuta eu dar sunt destul de departe , puteti sal trimiteti la mine daca nu gasiti pe cineva din Bucuresti pentru repararea lui , oferta mea este valabila daca va ginditi sal trimiteti Link spre comentariu
kinderu56 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 vezi ca sunt de vanzare pe saitu ramanesc de profil este 180 lei Link spre comentariu
Vizitator zoloft Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 9 hours ago, Harhas Florin said: Cu reparatia lui vas putea ajuta eu dar sunt destul de departe , puteti sal trimiteti la mine daca nu gasiti pe cineva din Bucuresti pentru repararea lui , oferta mea este valabila daca va ginditi sal trimiteti Multumesc mult dar sunteti prea departe si prodususl este greu; ar costa mult transportul 6 hours ago, kinderu56 said: vezi ca sunt de vanzare pe saitu ramanesc de profil este 180 lei Unde mai exact ? In plus, stiind ca sunt cu probleme, ma tem sa nu iau cun defect si situatia va fi in curand aceeasi.. Link spre comentariu
Vizitator zoloft Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Evident ca acolo am cautat prima data dar ce zici tu era o postare de 10 ani la pretul ala.. Ce e acuma , par petarde sau mult prea scumpe. Am nevoie doar de subwoofer.. Hai, cine se baga la reparatia lui.. ? Editat Aprilie 9, 2018 de zoloft Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Problema nu-i cine ți-l repara. Problema-i dece s-a stricat de doua ori pina acum și a doua oara chiar "ireparabil" conform Eboda. La asta ar trebui sa te gindesti! Nu cumva problema este de utilizare inadecvata? Nu cumva tu vrei de la el ceva ce-i depășește specificațiile (nu cele tipărite ci cele reale)? Tare ma îndoiesc ca cei de la Eboda nu puteau sa ți-l repare dar probabil și-au dat seama de modul cum este folosit și de faptul ca nu v-a rezista prea mult la modul acesta de utilizare. Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Evident că puteau să il repare ... Link spre comentariu
Vizitator zoloft Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 8 minutes ago, sesebe said: Problema nu-i cine ți-l repara. Problema-i dece s-a stricat de doua ori pina acum și a doua oara chiar "ireparabil" conform Eboda. La asta ar trebui sa te gindesti! Nu cumva problema este de utilizare inadecvata? Nu cumva tu vrei de la el ceva ce-i depășește specificațiile (nu cele tipărite ci cele reale)? Tare ma îndoiesc ca cei de la Eboda nu puteau sa ți-l repare dar probabil și-au dat seama de modul cum este folosit și de faptul ca nu v-a rezista prea mult la modul acesta de utilizare. Ai dreptate; L-am folosit pe post de nava spatiala, dandu-ma cu el pe derdelus de la etaj... Ce intrebari sunt astea ???? E sistem home cinema. Ce puteam sa-i fac ?? Nici macar la maxim sunet nu poti ajunge cu el ca se aude extrem de tare si omori vecinii. L-am folosit de maxim 20 de ori in viata lui, punand muzica la 1/2 din capacitate, pe boxele lui, in conditiile in care s-a stricat de 2 ori. Mai degraba imi pun problema cat de bine a fost reparat si cat de priceput a fost acela.. Cat despre service Eboda nu au spus ca nu poate fi reparat ci ca este ...placa arsa !? dar ei oricum nu ar avea piesa respectiva dse schimb. Cu mentiunea ca nu au explicat de ce s-a stricat dupa ce ei sustin ca l-au reparat asa bine. Si cu mentiunea ca abia au vrut sa-l primeasca in service spunand ca este un sistem vechi pe care nu-l mai comercializeaza si nu mai au piese.. Speram ca aici sa gasesc profesionisti si pasionati.. Link spre comentariu
Vizitator zoloft Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 15 minutes ago, sesebe said: Tare ma îndoiesc ca cei de la Eboda nu puteau sa ți-l repare dar probabil și-au dat seama de modul cum este folosit și de faptul ca nu v-a rezista prea mult la modul acesta de utilizare. Asta e tare de tot :)))))) Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Dacă folosesc și ăia piese achiziționate de la ... știm noi cine ,sau alti furnizori de acest gen ,nu este de miare că s-a defectat atât de repede după reparație Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Asta e placa? Daca da atunci asta e schema conform gugle: SI nu vad ce nu poate fi reparat la ea, e o banalitate pana la urma... Poate placa a suferit avarii termice sau fizice semnificative si nu mai poate fi recuperata, altfel, e ceva banal de reparat daca alimentarea e ok. In alta ordine de idei n-ar strica asa cum sugereaza Sesebe o oarecare analiza a conditiilor in care sistemul a fost exploatat, pentru a se descoperi si de ce s-a ars. Se prea poate ca reparatia lor sa fi fost de proasta calitate, sau se poate si ca tu sa fi facut ceva gresit, chiar fara sa-ti dai seama ( nu acuz cu nimic, doar incerc sa inteleg ). Oricum daca esti dispus sa trimiti la mine sistemul, se rezolva fara stres reparatia daca placa este intacta. Link spre comentariu
Vizitator zoloft Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Vad ca aveti dubii asupra utilizarii..ok.. Puneti-mi un set de intrebari in concret din care sa puteti deduce daca am abuzat sau nu dee el :))) Si inca ceva: din ce am citit acest sistem avea o placa !? sau amplificator !? foarte performant, ceva marca ..incepea cu N..... Se spunea ca este mult mai performanta decat altele din categoria lui.. Fiind la 2 reparatori diferiti..ma intreb daca nu cumva au inlocuit acel component cu unul care s-a dovedit a nu fi compatibil cu restul si de aia s-a dus pe copca.. In fine, imi asum o constatare in acest sens insa as prefera sa ma pot deplasa la unul din voi mai facil cu masina.. @marian habar nu am daca aia e placa..Nu l-am desfacut eu personal. P.S: la un singur lucru ma gandesc acuma: boxele se conecteaza in spate la subw prin fire direct. Ar fi posibil ca firele neizolate de la o boxa sa se fi atins intre ele si sa fi facut un scurt care sa fi afectat placa ??.. Editat Aprilie 9, 2018 de zoloft Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Nu am dubii si nu acuz de nimic, doar pun intrebari ca sa cunosc cat mai bine situatia, asa fac cu absolut orice imi vine la depanat, ma ajuta pentru ca aflu anumite circumstante si astfel stiu ce am de facut nu doar sa repar problema ci sa si ajut beneficiarul sa evite pe viitor o astfel de problema. Deci nu am zis ca abuzezi de el ci doar am intrebat daca ai ceva detalii suplimentare legate de circumstantele aparitiei defectului. De multe ori chiar firele desizolate de la boxa/boxe sunt cauzele defectului, fac scurt pe iesire, si daca si in cazul tau s-a intamplat asta atunci e normal sa se arda, schema nu are protectie. Daca esti dispus sa te deplasezi atunci esti binevenit oricand la mine, o constatare nu te-ar costa decat drumul pana aici. Fa si tu o poza cu interiorul sistemului si pune-o aici. Editat Aprilie 9, 2018 de marian Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 La 08.04.2018 la 9:04, Harhas Florin a spus: Cu reparatia lui vas putea ajuta eu dar sunt destul de departe , puteti sal trimiteti la mine daca nu gasiti pe cineva din Bucuresti pentru repararea lui , oferta mea este valabila daca va ginditi sal trimiteti Acum 7 ore, zoloft a spus: Hai, cine se baga la reparatia lui.. ? Link spre comentariu
Postări Recomandate