Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce naiba se intimpla ? Amplificatorul sună prost după o pauză lungă de nefuncționare...

Bebelu

Postări Recomandate

Exista și relee cu bobina de 230V și deci un releu suplimentar nu implica obligatoriu și încă un transformator. 

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 9 ore, DjLeco a spus:

Wave, poti pune intrebarea asta colegilor de pe pentoda forum.

Sigur va fi un coleg care te poate ajuta.

Dintre cei mai in virsta care au trait vremurile acestora si s-au lovit de utilitatea lor.

Postarea mea este in termen constructiv, nu te gindi la mizerii, sintem in zile sfinte de sarbatoare!.

multumesc.

Link spre comentariu

2 hours ago, BibanuBibi said:

Pe priza de alimentare și pe placa sursei sunt două piese negre, ce or fi alea? Și cu ce se ocupă pe acolo? 

NTC-uri pentru soft start. Unul e pus pe partea de 230V pana in traful de alimentare. Celalalt e pus intre secundar si puntea redresoare pentru anodica.  

Editat de George
Link spre comentariu

Eu am vazut aparate noi-noute care au stat peste 8 luni nealimentate, iar cand au fost puse in functiune electroliticii au explodat pur si simplu...iar aceia care nu erau explodati, erau "sarma"-in scurt.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, George a spus:

NTC-uri pentru soft start. Unul e pus pe partea de 230V pana in traful de alimentare. Celalalt e pus intre secundar si puntea redresoare pentru anodica.  

Imediat după puntea redresoare

Acum 2 ore, Spitfire a spus:

Eu am vazut aparate noi-noute care au stat peste 8 luni nealimentate, iar cand au fost puse in functiune electroliticii au explodat pur si simplu...iar aceia care nu erau explodati, erau "sarma"-in scurt.

Alea sunt gunoaie electronice. 

Link spre comentariu

Nu vă mai ajunge aria lămparilor? Ați început să emigrați? Exact de asta avea probleme amplificatorul fără nicio lampă al OP-ului.

Ăia din comisiile parlamentare sunt mici copii față de cât știu unii sa divagheze inutil pe aici despre niște lucruri (la fel de inutile în cazul de față) pe care oricum le știu marea majoritate

Link spre comentariu
Acum 45 minute, Real Minitehnicus a spus:

Nu vă mai ajunge aria lămparilor? Ați început să emigrați? Exact de asta avea probleme amplificatorul fără nicio lampă al OP-ului.

Ăia din comisiile parlamentare sunt mici copii față de cât știu unii sa divagheze inutil pe aici despre niște lucruri (la fel de inutile în cazul de față) pe care oricum le știu marea majoritate

Ce extremist taliban sunteți.... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări