Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor constructie incinte

Vizitator mozo

Postări Recomandate

Vizitator mozo

Stimati Domni,Vreau sa fac niste incinte de casa care sa sune bine si nu neaparat sa fie low budget (nu vreau ceva foarte ieftin, dar nici prea scump).Nu ma pricep la ce alegere sa fac, asa ca orice sfat este binevenit.M-am gandit la niste floor standere cam pe la 80-100W. Ce vreau eu de la Dumneavoastra este sa-mi spuneti ce seturi de difuri sa folosesc si un degign de cutii.Multumesc anticipatPS Literatura de specialitate de unde se poate gasi ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Purple

2

• titro

1

Vizitator mozo

Nu exista deocamdata un buget stabilit, ci doar vreau sa capat solutii (practice) despre ce s-ar putea face si apoi, in functie de solutia aleasa, vine si bugetul

Link spre comentariu

Ca literatura de specialitate recomand Revista si Almanahul Tehnium , apoi cartile D-lui Georgescu din seria Hi-Fi ABC, mai zicea Vasile de o cartulie despre incinte , binenteles...Forumul electronistilor-citit din scoarta in scoata si prietenul tuturor numit GOOGLE(si asta nu numai pt. incinte e valabil, ci si pentru orice debut in ELECTRONICA). Daca ai bani iti sugerez incintele recomandate de VISATON (ex. Fiesta) , apoi difurile Sal-vezi Forum-si in rest poate reusesti sa aduci difuri din afara. In acest caz, cred ca ,virgula,ceilalti colegi de pe Forum care au mai proiectat si facut boxe te pot ajuta cu calcule si sfaturi.

Link spre comentariu
Vizitator hazard

la 6 milioane nu cred ca te poti orienta spre Visaton...iti trebuie ceva mai mult pt o pereche de incinte cat de cat decente.Poti in schimb incerca cu SAL, e mai aproape de bugetul tau si rezultatele sunt destul de bune;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări