Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar acumulator Pb si tub fluorescent circular

Vizitator

Postări Recomandate

Caut sa cumpar acumulator cu Pb  ,pentru o lanterna, cu urmatoarele specificatii

U 6v ,capacitate 3-4 Ah ,dimensiuni 40x40x85 mm ,bornele de legatura pe una din laterale .Prefer nou .

Tub fluorescent cu filamente ,circular cu  diametru interior 90mm ,diametru exterior 110mm ,putere (cred) 11W ,pentfu o lampa cu lupa cu brat mobil.

Tubul este fara starter si are capetele prinse intr-o piesa de plastic cu 4 borne .

Oferte aici sau la in privat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

1

• Toni Marginean

1

• calul

1

Toni Marginean

Eu am tot cumparat, de la diverse firme, neoane cu pret variind intre 10 lei si 40 lei; pana la urma am pus o banda led si nu mai am treaba.

Link spre comentariu

Aveti dreptate .

Am 5 buc  led de 1W , alb cald , dar nu am timp sa fac radiatorul circular pe care sa le montez .

Daca nu gasesc tub la cotele de mai sus o sa ma apuc sa tai o tabla de aluminiu sa fac radiator , e migala multa sa faci un radiator inelar si nu e nici punctul meu forte la aschiere .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări