gelutzuu Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Salutare.Are cineva asa ceva MSImage_EX2L_DVBC_PKG1750EA .televizorul se restarteaza dupa care ledul rosu clipeste de 10 ori. Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Am pus acest fisier MSImage_EX2L_DVBC_PKG1741EA pe un stick si acum stau doua leduri rosii si unul verde aprinse. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Nu stiu ce facusi acolo , dar procedura corecta este asta : Memory Stick Preparation * Remove unnecessary files from the MS before copying data. * Use a Memory Stick formatter (Windows formatters are not supported). Sony format programs can be obtained from support.sony-europe.com/memstick/downloads/downloads_ms.asp?l=en&f=MSFRM#disc. * Choose “Full” format (not “Quick” format). * The flash size should be 32MB or higher. * Preferably use a Sony device. A steady performance of products of other brands is not guaranteed. * The file written to the MS is a ‘Memstick.ind’ file. 2. MS DL EMMA NVM Update [Skip this step in case of a regular update] 2-1. Check whether the BA Main Board has a standard or silicon tuner mounted (TB 09TV090). 2-2. In case of a 40/46/52Z* panel, additionally check for the panel type (TB 09TV121). 2-3. Extract the appropriate “Basil/Coriander/Eco_Basil/Ginger/Paprika_*.zip” file attached to TB 09TV040. 2-4. Copy the entire “bin”, “eep” and “eg2l_dvt” folder together with the “autoexec.bat” file into the root of the MS. 2-5. Unplug the power cord. Do not use the [Power] key or [Standby] key on the remote commander. 2-6. Insert the Memory Stick. 2-7. Plug the power cord. 2-8. The Emma NVM data will be updated. No indications are shown during the upgrade. Only the green LED is on, without picture. 2-9. Wait for 30 seconds. 2-10. Unplug the power cord, and take out the Memory Stick. Editat Aprilie 3, 2018 de leoncris Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Multumesc pentru informatii domnule leoncris stickul l-am formatat cu o camera sony dar nu gasesc softul care trebuie pus pe stick. Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 a ramas ledul rosu si cel portocaliu aprinse si nu mai reactioneaza la nici o comanda Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 se mai poate face ceva sau trebuie schimbat mainboardul? Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 atentie la stycul folosit la sony am avut probleme nu am reusit decit dupa ce am facut rost de styk soni de max 512m nu stiu de ce dar numai asa a mers.cu celelalte tot la fel am crezut prima ata ca l-am omorit ar cu ce am spus mai sus sa rezolvat Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Multumesc domnule fane.Uneori graba strica treaba astazi la o verificare mai atenta am gasit regulatorul de 33v dus la5795 ceea ce ma face sa cred ca asta era cauza erori iar eu m-am grabit sa al resoftez.Am schimbat regulatorul si acum am 33 de volti pe selector.Acum ramane cu resoftarea sa al aduc la starea initiala.Decupleaza releul la intervale mici de timp si se aprinde ledul rosu si cel portocaliu. Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Rog daca are cineva un soft recovery pentru mainboard ex2l_basil cu tuner normal panel lty400hf05.Va multumesc. Link spre comentariu
gelutzuu Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Caz rezolvat pacientul s-a însanatosit.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum