doru3160 Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Curajul nebunului se bazeaza pe zvacniri de luciditate. Prostii nu stiu ca demnitatea omului sta in tacere. Link spre comentariu
NICA Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 2 ore, -Atlas- a spus: Buna Administrarea de medicamente impotriva vointei omului este crima impotriva umanitatii. Tribunalul de la Nurnbreg-1946 Spor tuturor Alex Covid 19 Omenirea de azi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 52 minutes ago, NICA said: Administrarea de medicamente impotriva vointei omului este crima impotriva umanitatii. 52 minutes ago, NICA said: Covid 19 Omenirea de azi. Cine au fost celebrii care au spus aceste maxime ? Nu credeti ca sunteti putin cam mult pe langa topic ? Link spre comentariu
Audio Master Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Undeva in cimitirul Bellu, pe un mormint scrie: Trecatorule, ce esti tu astazi, eu am fost. Ce sint eu acum, tu vei fii! Link spre comentariu
morarul Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Cu riscul de a greşi, aş extrapola: Este valabil pentru orice ființă vie, ce are înscris în codul ADN, instinctul de supraviețuire. În rest, superbă cugetare! Link spre comentariu
xaxa Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Pina acum mai tot romanul se pricepea la politica si fotbal. Acum a inceput sa se priceapa si la medicina. Mai e putin si indeplinim dezideratul lui Ceausescu: Omul Nou, Multilateral Pregatit. Un nene educat, la coada la supermarket Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 2, 2021 Partajează Postat Octombrie 2, 2021 'I don't give a shit' We say or use this phrase when we don't care or are not interested in what someone says or does. Or to not be interested in or worried about something or someone: I don't give a shit what he thinks. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Buna "Războiul este un loc în care tinerii, care nu se cunosc și nu se urăsc, se ucid, prin decizii ale unor bătrâni care se cunosc și se urăsc, dar nu se ucid". Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate