-Atlas- Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Buna Cand va bateti joc de alegerile sotiei,nu va avantati prea tare,ganditi-va ca faceti parte din aceeasi categorie. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
xaxa Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Eu când am nevoie de presă o chem eu, nu vine ea asa la mine. Ionică Iordache, primar la Pogonesti si colindator dedicat. Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 (editat) Buna Anunț, într-o biserică din nordul Franței, menit să descurajeze folosirea telefoanelor în timpul slujbei: E posibil ca în acest locaș să simțiți chemarea lui Dumnezeu. Cu siguranță, însă, nu vă va chema pe telefonul mobil. Spor tuturor Alex Editat August 31, 2020 de -Atlas- Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 Omul prost şi lemnul strâmb nu-l poţi îndrepta nicicând ! ( autor de pe feisbuciuc ) Link spre comentariu
xaxa Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Doar prin hazardul inconştientului social nu se putea ajunge în sfere atât de aureolate şi în plan financiar Cornel Dinu, fotbalist si antrenor de fotbal Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. Generalul George S. Patton Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 "Patriotismul e când îți iubești câinele, naționalismul e când îi iubești și puricii". Vadim. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Sunt vrednici de lauda copiii care se supun parintilor. Phaedrus. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Acum 33 minute, PINTI a spus: Sunt vrednici de lauda copiii care se supun parintilor. Phaedrus. Buna Exista? Spor Alex Link spre comentariu
morarul Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Acum 29 minute, -Atlas- a spus: Buna Exista? Spor Alex Există copii, care ,,ascultă de părinți", dar care trec prin filtrul găndirii lor, sfaturile primite, le raportează la trendurile vremii şi la sfatul prietenilor, şi într-un final, iau decizia pe care ei o consideră cea mai bună (optimă mai rar). Să fie cumva, unul din resorturile evoluției umane, sau de ce nu, al societății? Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam! Zis-a Mark Twain. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 (editat) "Cand ai o avere care nu depinde de nimeni, n-ai nevoie de nimeni". Balzac. Edit. Exista si corolarul: " Cand ti-ai atins toate telurile, si ai facut avere, ii concediezi pe toti". Sau : "Nu-i concedia, pana nu iti faci suma". Editat Decembrie 20, 2020 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Tot Balzac: “ Nu există nici un lucru , cum ar fi un mare talent , fără putere de voință mare . “ Mira-ma-s sa fie asa. Zic eu. Daca se obtine prin vointa, nu se cheama "talent", ci pricepere. Nu ? Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Tot Balzac: "Coruptia vine totdeauna cu bogatia." "Oare noi nu traim de pe urma mortilor? Ce sunt atunci mostenirile?". "Bogatii n-au fost bagati niciodata la inchisoare pentru datorii." "Banul este singurul Zeu modern, caruia i se fac inchinaciuni." Si ultima: " Banii care vin usor, se duc tot la fel de usor." Stima. Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Banii mulți întunecă mintea. Banii trebuie puțini și mereu (sau constant). Link spre comentariu
Postări Recomandate