Vizitator Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 (editat) "Eu cred ca in masura in care nu se gasesc alte teme, unele dintre teme sint inventate. Cineva, la un moment dat, voia sa vina sa-mi numere gainile. I-am sugerat mai bine sa-mi numere oualele." EDIT: „Popor de oieri, noi, românii, am împrumutat ceva din obedienţa proastă a oilor”. „Aşa cum Austria e o ţară de doctori, România e o ţară de preşedinţi. Fiecare neisprăvit e preşedinte pe undeva”. „România este ţara unde aviaţia e la pământ, iar agricultura e în aer”. „Mai bine să regrete lumea că ai murit, decât că ai trăit prea mult”. Editat Iulie 3, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Acum 3 ore, UDAR a spus: ??? din functiile de membru al CC al PCR si presedinte al Consilului National al Apelor a fost surghinuit la Editura Tehnica, ca director. am facut o licenta poetica Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Întrebarea mea era alta - ce e aia surghinuit ? Voiai cumva să spui surghiunit ? Da, ai făcut o licență ....lingvistică . Ai inventat un nou cuvânt . Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 da, recunosc. sa il trec in cv? Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Guvernul a reuşit să îmbunătăţească două lucruri. Unul este traficul deoarece maşinile nu mai circulă din cauza preţului benzinei. Al doilea este nivelul colesterolului deoarece nu mai avem bani să cumpărăm destula mâncare Giorgios Athanasiadis, cetatean grec si macaragiu somer Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 "Pentru a avea succes la sexul opus, spune-i că ești impotent. Va face tot posibilul să iți demonstreze contrariul." Cary Grant Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 ,,Stai un minut cu mana pe o soba incinsa si ti se va parea c-ai stat o ora. Stai o ora langa o fata frumoasa si ti se va parea c-ai stat un minut. Ei, asta-i relativitatea! " Albert Einstein Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Buna Proverb tibetan. "Daca femeia ar fi buna si Dumnezeu ar avea una". Proverb olandez. "Si tapului batran ii place iarba frageda". Spor tuturor Alex Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 "Iarna nu e ca vara",a zis un "mare" presedinte.Hmm...Iarna nu e ca vara,da' nu mai e iarna.Vara nu e ca iarna,da' nu e vara.Singurul lucru bun ramas e ca Base nu mai e presedinte... Link spre comentariu
valangjed Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 "Iarna nu-i ca vara Dimineata nu-i ca seara Nu-i strungu' ca raboteza Nici chelia nu-i ca freza. Fiindca iarna nu-i ca vara!" Divertis Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Daca vrei un pahar cu lapte nu trebuie sa cumperi toata vaca Sorin Oprescu, primar, doctor in medicina si puscarias tacut, referitor la burlacia sa. Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Este vointa lui Dumnezeu ca eu să pasc acest popor George [Gigi] Becali, europarlamentar ales. Link spre comentariu
Postări Recomandate