Vizitator CezarAdrian30 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Buna ziua, am o masina ce are o suprafata de vacuum si o pompa cu convertizor de frecventa. De cateva zile ma chinui sa fac un regulator PI pentru a pastra pe iesirea pompei o presiune constanta masurata cu un senzor ce masoara de la 0 ...-0.1Mpa . Senzorul imi da pe intrarea analogica (VCI) un semnal 0...10V, dupa cum urmeaza: la 0 MPa tensiunea e de 9.999 V cand pompa functioneaza la frecventa setata maxima de mine (85 Hz) teoretic presiunea e undeva pe la 15KPa. Convertizorul e EDS 1000 4T0150G (http://www.sah.rs/Frekventni_I_Servo/Manual/EDS1000 manual.pdf link catre manual) nu reusesc sa configurez convertizorul sa imi pastreze o presiune constanta in functie de consumatorii finali ( nu am aceiasi consumatori, pe parcurs numarul acestora scade). Parametrii ce trebuiesc modificati se gasesc in grupul F3 ( F3.00-F3.21...) are cineva o idee de parametrizare a grupului F3 ? Editat Aprilie 3, 2018 de CezarAdrian30 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum