Vizitator Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Salutare tuturor forumistilor, stie cineva cum se poate scapa de mesajul " "I am not a robot", acum vre-o 4 luni am incercat mai multe metode dar fara rezultat, in final am reinstalat windows-ul, astazi mi-a aparut iar acest mesaj de verificare "I am not a robot", folosesc browserul mozilla firefox, dar imi apare si in browserele chrome si opera, un astfel de mesaj iti pune la incercare nervii rau de tot, de fapt nici nu stiu de unde pana unde a aparut.....este cumva vreun virus?, nu prea ma pricep la probleme de IT, am windows 7, orice ideie e binevenita. Multumesc Editat Aprilie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 N-aveti cum scapa de captcha. Unde va apare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Apare in toate browserele numai cand dau cautare pe google, dupa ce trec testul de verificare ma lasa sa fac cateva cautari pe google, apoi apare iar mesajul pentru testare si iar o iau de la capat...cind ma gindesc ca trebuie sa reinstalez iar windowsul imi vine.... Editat Aprilie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Eu as zice ca ai o gaza ceva care face traffic pe goagle continu si-l streseaza pe nenea si atunci el se tot intreaba cine ar putea face un traffic asa de mare si continu. Vezi cu ceva programe de monitorizare trafic ce-ti iese tie din calculator. Editat Aprilie 2, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 OK, am priceput.....dar "gaza" ce vrea sa insemne? Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Un virus care face treburi pe net si browserul se intreaba oare de ce? De aia te tot intreaba daca esti robot sau Costica. Vezi pe unde umbli si ce descarci. Asa ca reinstaleaza win7 si incearca sa nu mai descarci aiurea tot felul de chestii. Antivirusul cel mai bun esti chiar tu. Eu n-am folosit niciodata programe de protectie. Editat Aprilie 2, 2018 de wave Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Nu te contrazic, dar ideia e ca nu am descarcat mai nimic apoi mai am si ceva antivirusuri instalate, Microsoft Security Essentials si Malwarebytes Premium....... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Eu ți-am spus ce trebuie sa verifici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Asa am facut, am instalat un program de monitorizare....dar ce folos daca nu stiu sa interpretez....... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Pai cine vrei sa-ti interpreteze? Tu trebuie sa stii ce anume ai accesat din lista aia. La tab-ul host ai o multime de "hosturi" cu trafic mare. Pe care dintre ele le-ai accesat tu? Pe toate? Trebuie sa-ti minitorizezi singur traficul. Accesezi cit mai putine site-uri si tii minte / notezi pe unde ai fost. Apoi confrunti cu lista data de program. In principiu ar trebui sa vezi imediat in timp ce esti conectat la goagggle daca mai exista si alt trafic inafara celui initiat de tine direct. Programul de monitorizare trebuie sa-ti dea si realtime statusul conexiunilor. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Reinstalează sistemul, chiar dacă știu că ți s-a acrit de atâtea instalări, dar imediat după asta, instalează un antivirus bun (de ex. Bitdefender free) și dă-i o scanare profundă pentru partiția secundară. Ai sigur ceva ,,goange,, prin calculator, probabil de mai mult timp, dar neavând un antivirus serios, nu ai știut.Dacă vrei să navighezi fără probleme și bătăi de cap, ia în considerare și posibilitatea instalării (ca al doilea sistem) și a unui Linux Mint.Vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru un utilizator obișnuit (Editor text, foto, player video, browser, etc) și nici nu ai probleme cu virușii..... Editat Aprilie 3, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum