Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor Dell,nu primeste curent,nu se aprinde

Vizitator Gaborete

Postări Recomandate

Acum 10 ore, Gaborete a spus:

Vreau sa va mai intreb,daca gasesc un echivalent al CI SG6841,in cazul in care chiar nu gasesc acest integrat?!O denumire?!

are echivalent direct, chiar saptamana trecuta m-am lovit de acest integrat intr-o sursa de 12v (de la un tv LCD ) 

SG6841  =  LD7552, OB2268, OB2269

... se gasesc fara probleme !!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Gaborete

I-am schimbat si circuitul intergrat,precum si tranzistorul si rezistenta crapata si tot asa se manifesta.Il alimentez si POC.Posibil sa aiba probleme mai mari,decat ce m-ati sfatuit sa fac,gen cablaj deteriorat,etc....

Link spre comentariu

...de regula cand pica CI si Tz., cu siguranta mai crapa si alte componente. Puneti niste poze fata/verso cu sursa, sau  verificati cu atentie rez.de tip smd, opto, ...!

Link spre comentariu

Încarcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi copiază link-ul imaginilor corect pe forum...după upload, în colțul din dreapta-sus al imaginii poate fi accesat un tabel din care copiezi adresa BB Code (Forums)

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări