Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Fox

Vizitator florincanea

Postări Recomandate

Vizitator florincanea

Sunt nou pe acest site dar am facut acest cont pentru a transmite informatii reale de asa zisa antena miraculoasa TV Fox. Am comandat una de curiozitate ca poate poate.... e ceva de capul ei;TV Fox cu toate ca are si un asa zis amplificator separat; dar nu este adevarat ca prinde 100 de posturi si HD. am prins cinci posturi. Spun doar atat am antena de camera cu an de fabricatie prin 90 se cheama ELIX ca nu se mai vede exact anul si prinde mai multe posturi decat mai sus mentionata.

Sper sa-mi postati mesajul multumesc.

Link spre comentariu

Superrrr! 

Maine ma duc sa reziliez contractul cu cei de la cablu. Am si Net la telefon. Cu agrafa la borna de casti.

Ce putere are o agrafa!!!! Daca am incerca si cu o furculita???

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator florincanea

Nu rezilia ca nu e bun e de fenta tvr1 se vede clar restu nu prea ca nu prinde. Eu am incercat din diferite pozitii si lipit pe geam exterior de la bloc se mai prinde protv si antena3 dar cu purici. In rest nimic o sa postez si poza cu antena ca mi sa cerut, cam in 10 minute

Link spre comentariu

Încarcă poza pe site-ul ăsta https://imgur.com/upload și pune link-ul imaginii aici....

Antenele ,,minune,, nu sunt o chestie nouă, sunt șmecherii comerciale care se repetă, totul e să prindă câțiva fraieri, există întotdeauna o clientelă pentru așa ceva. La fel ca și cu ,,economizoarele de curent,, pe care le bagi în priză și-ți fac economie de 30% la factură....

Editat de validae
Link spre comentariu

Economizoarele de curent își fac treaba bine dar cu o conditie: sa ai permanent cite unul în absolut fiecare priza. Dacă ai scos și numai unul din priza nu mai funcționează. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări