Vizitator florincanea Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Sunt nou pe acest site dar am facut acest cont pentru a transmite informatii reale de asa zisa antena miraculoasa TV Fox. Am comandat una de curiozitate ca poate poate.... e ceva de capul ei;TV Fox cu toate ca are si un asa zis amplificator separat; dar nu este adevarat ca prinde 100 de posturi si HD. am prins cinci posturi. Spun doar atat am antena de camera cu an de fabricatie prin 90 se cheama ELIX ca nu se mai vede exact anul si prinde mai multe posturi decat mai sus mentionata. Sper sa-mi postati mesajul multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Niste poze cu antena si ce programa prinde? Si multumim pentru informatia oferita Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Superrrr! Maine ma duc sa reziliez contractul cu cei de la cablu. Am si Net la telefon. Cu agrafa la borna de casti. Ce putere are o agrafa!!!! Daca am incerca si cu o furculita??? Editat Aprilie 2, 2018 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator florincanea Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Nu rezilia ca nu e bun e de fenta tvr1 se vede clar restu nu prea ca nu prinde. Eu am incercat din diferite pozitii si lipit pe geam exterior de la bloc se mai prinde protv si antena3 dar cu purici. In rest nimic o sa postez si poza cu antena ca mi sa cerut, cam in 10 minute Link spre comentariu
Vizitator florincanea Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Se pare ca nu pot da upload la poza Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Încarcă poza pe site-ul ăsta https://imgur.com/upload și pune link-ul imaginii aici.... Antenele ,,minune,, nu sunt o chestie nouă, sunt șmecherii comerciale care se repetă, totul e să prindă câțiva fraieri, există întotdeauna o clientelă pentru așa ceva. La fel ca și cu ,,economizoarele de curent,, pe care le bagi în priză și-ți fac economie de 30% la factură.... Editat Aprilie 2, 2018 de validae Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Sa nu uitam de magnetii minune de pe alimentarea cu benzina care ne dirijeaza mai rar in ... PECO Boo l-shit ! Editat Aprilie 2, 2018 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Și magneții care netezesc ,,glodurile,, de curent. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Economizoarele de curent își fac treaba bine dar cu o conditie: sa ai permanent cite unul în absolut fiecare priza. Dacă ai scos și numai unul din priza nu mai funcționează. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum