Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Ma gandeam sa fac cateva filmulete pe youtube, dar nu are cine sa ma ajute, ar trebui sa ma filmez cu doua sau  trei camere fixe, urmand sa editez apoi, mai bine lipsa. Nu am chef.

Sa va mai arat ceva, asa arata oasele de vita unul  curatat si celelalte in plin proces de curatare.

20240119-181347.jpg

Asa arata dupa ce le-am copt, cu piper, sare si o crenguta de rozmarin:

Farfuria are 44cm diametru. Painea prajita este frecata bine-bine cu usturoi.

Scuzati fotografia asta idioata, am incercat o setare speciala a telefonului, cica este setare pentru "food"

20240119-211753.jpg

Link spre comentariu

Mezel home made. Dureaza cam 3 saptamani prepararea.

Daca folosesti o boia de ardei afumata ii poti pacali si pe cunoscatori.

11.jpg

22.jpg

Editat de Mircea Crisan
Link spre comentariu

Mircea Crisan.La culoarea aia sigur nu are silitră!Nici nu se prea bagă aşa ceva în condiții domestice.

Văd că a apărut şi în RO moda pregâtirii porcului la salină.La Turda s-a trecut la scară mare...

Acu câțiva ani,un amic a vizitat undeva prin Austria o peşteră salină plină de porcării.Îmi zicea că aveau niśte prețuri de nu-ți venea să te atingi de ele!Până şi sarea afumată era otravă de scumpă...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 16 ore, BRANCA a spus:

Mircea Crisan.La culoarea aia sigur nu are silitră!Nici nu se prea bagă aşa ceva în condiții domestice.

Văd că a apărut şi în RO moda pregâtirii porcului la salină.La Turda s-a trecut la scară mare...

Acu câțiva ani,un amic a vizitat undeva prin Austria o peşteră salină plină de porcării.Îmi zicea că aveau niśte prețuri de nu-ți venea să te atingi de ele!Până şi sarea afumată era otravă de scumpă...

Te invit sa inerci acest mod de preparare. 

Risti 50 de lei.

Frigiderele actuale grabesc procesul de maturare prin functia no frost.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări