merck Postat Ianuarie 20, 2024 Partajează Postat Ianuarie 20, 2024 Iti ploua in gura, nu? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 20, 2024 Partajează Postat Ianuarie 20, 2024 E viscol, deja! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 20, 2024 Partajează Postat Ianuarie 20, 2024 Ovidanie, organizezi webinarii si cursuri pentru pregatirea carnii ? Ca vreau si eu sa ma inscriu... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 20, 2024 Partajează Postat Ianuarie 20, 2024 Pai tu mănânci carne? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 20, 2024 Partajează Postat Ianuarie 20, 2024 Ma gandeam sa fac cateva filmulete pe youtube, dar nu are cine sa ma ajute, ar trebui sa ma filmez cu doua sau trei camere fixe, urmand sa editez apoi, mai bine lipsa. Nu am chef. Sa va mai arat ceva, asa arata oasele de vita unul curatat si celelalte in plin proces de curatare. Asa arata dupa ce le-am copt, cu piper, sare si o crenguta de rozmarin: Farfuria are 44cm diametru. Painea prajita este frecata bine-bine cu usturoi. Scuzati fotografia asta idioata, am incercat o setare speciala a telefonului, cica este setare pentru "food" Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 21, 2024 Partajează Postat Ianuarie 21, 2024 (editat) Mezel home made. Dureaza cam 3 saptamani prepararea. Daca folosesti o boia de ardei afumata ii poti pacali si pe cunoscatori. Editat Ianuarie 21, 2024 de Mircea Crisan Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 21, 2024 Partajează Postat Ianuarie 21, 2024 Topicul asta devine din ce in ce mai pornografic. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 22, 2024 Partajează Postat Ianuarie 22, 2024 Mezelul nu este ceva asemanator salamului? In foto vad o pastrama crud-uscata. Acolo e sare simpla sau cu silitra? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 22, 2024 Partajează Postat Ianuarie 22, 2024 Acum 8 ore, Ovidanie a spus: Mezelul nu este ceva asemanator salamului? In foto vad o pastrama crud-uscata. Acolo e sare simpla sau cu silitra? Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 23, 2024 Partajează Postat Ianuarie 23, 2024 (editat) Mircea Crisan.La culoarea aia sigur nu are silitră!Nici nu se prea bagă aşa ceva în condiții domestice. Văd că a apărut şi în RO moda pregâtirii porcului la salină.La Turda s-a trecut la scară mare... Acu câțiva ani,un amic a vizitat undeva prin Austria o peşteră salină plină de porcării.Îmi zicea că aveau niśte prețuri de nu-ți venea să te atingi de ele!Până şi sarea afumată era otravă de scumpă... Editat Ianuarie 23, 2024 de BRANCA Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 23, 2024 Partajează Postat Ianuarie 23, 2024 Știu peștera. Preturile erau ca la salonul auto.... Să și le bage undeva. Și intrarea în peșteră era scumpă. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 23, 2024 Partajează Postat Ianuarie 23, 2024 Acum 16 ore, BRANCA a spus: Mircea Crisan.La culoarea aia sigur nu are silitră!Nici nu se prea bagă aşa ceva în condiții domestice. Văd că a apărut şi în RO moda pregâtirii porcului la salină.La Turda s-a trecut la scară mare... Acu câțiva ani,un amic a vizitat undeva prin Austria o peşteră salină plină de porcării.Îmi zicea că aveau niśte prețuri de nu-ți venea să te atingi de ele!Până şi sarea afumată era otravă de scumpă... Te invit sa inerci acest mod de preparare. Risti 50 de lei. Frigiderele actuale grabesc procesul de maturare prin functia no frost. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 29, 2024 Partajează Postat Ianuarie 29, 2024 Cam asta a iesit. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 30, 2024 Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 Ce fel de carne era? Cotlet? Spată? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30, 2024 Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 Cotletul parca nu e asa marmorat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum