Ovidanie Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 5 hours ago, M.Adrian said: As vrea si eu sa stiu cum se numeste..ăă, chestia din mijloc, ca mie imi pare a porc.. explodat in cuptor, si nici nu inteleg ce scrie pe eticheta. Porchetta In original se face din burta de porc facuta sul si legata cu sfoara, se coace la fum cald. In foto e varianta balcanica, au dezosat tot purcelul. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 4 hours ago, Dudikoff said: Musaca țărănească la cuptor... In ceramica? Frumos, romaneste, etc. 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Da. Frumos, elegant, cat de cat... in vas de lut, cum se zice la tara. Cat se poate de romanesc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Dar oare ce avem noi aici.... ? Niste coacaze corespunzatoare ! 1 Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Siropul de coacaze cred ca este excelent, cand eram copil am vazut in niste benzi desenate ca era folosit ca si combustibil pentru nave spatiale! Cred ca se pot folosi ca si niste ingrdiente pentru diferite mancaruri. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Mie imi place sa mananc fructele intregi, nu sirop sau suc (ca sa nu se piarda fibrele), si cat mai neprelucrate termic, pentru a beneficia de cat mai multi nutrienti. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Legume din productia proprie.... 3 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Pai citesc ce zice cocochannel, ca singurul user pe care l-am blocat si nu mai vad ce scrie e Victor... si mai e unu care incearca sa ma convinga sa-l blochez si pe el. Dar cocochannel e in regula. Dar unde sa citesc ? Ca nu stiu la ce te referi.... Mersi, dar eu ajut mai mult la mancat decat la pus in pamant... Ce vezi acolo e facut de tata. El le are cu astea. Dar totusi am plantat si eu ieri un alun si niste zmeuri... Sa vedem daca se prind... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) A mancat cineva hering ? (Intrebare retorica, evident ca da. Doar eu n-am mancat.) Cum se gaseste pestele asta, proaspat, congelat, la conserva ? Ca as vrea sa-mi largesc orizontul culinar... si am auzit ca pestele asta e foarte bun. Editat Aprilie 24, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Se gaseste si la conserva in ulei/sos, depinde de preferinte, dar si marinat, in recipiente de plastic (parca). Eu il prefer pe cel marinat, este mai bun decat cel la conserva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Cel mai bun pește din România este scrumbia de Dunăre . Desigur , gusturile pot fi diferite , în funcție de modul de preparare . Dacă nici în jud Giurgiu , comuna Comana nu se găsește pestele ăsta ... mănâncă hering din conservă . 1 Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 10 hours ago, Dudikoff said: A mancat cineva hering ? (Intrebare retorica, evident ca da. Doar eu n-am mancat.) Cum se gaseste pestele asta, proaspat, congelat, la conserva ? Ca as vrea sa-mi largesc orizontul culinar... si am auzit ca pestele asta e foarte bun. Dupa parerea si gustul meu, cel mai bun peste este codul. Heringul, macroul, stavridul si scrumbia sunt pe locul doi. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Am uitat sa precizez... Eu cand am zis ca e "bun" nu m-am referit la gust ci la faptul ca e un peste cu continut mai mare de Omega 3 (EPA si DHA) si mai mic de mercur si alte alea. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 28, 2018 Partajează Postat Aprilie 28, 2018 De 1 mai trebuie sa postam foto cu gratarul ritualic? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 28, 2018 Partajează Postat Aprilie 28, 2018 Nu neaparat. Poti posta si cu fructe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum