validae Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Am prins raci (fără să vreau) dar n-am mâncat, i-am aruncat la găini. După o zi de stat prin curtea găinilor, un vecin care auzise că am raci mari, mi i-a cerut să-i gătească....i-am dat, fiindcă deși îi explicasem ce am făcut cu ei, a insistat că-i mănâncă oricum. Găinile le mâncaseră doar ochișorii și mustățile.... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Curcanii mei fugareau o broască, cândva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Si ne lasi asa, in suspans? Au prins-o au ba? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Da' nu ma bag peste treburile lor. Era broasca lor... Nu stiu daca o halesc dar sigur ii dau la cap. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Garantat mananca broasca. Toate pasarile de curte iubesc proteina animala. O cunostinta de-a mea fierbea bine, vreo 3 ore, soric de porc, apoi punea soricul si zeama in tavi de cozonac. Cand se intarea, era exact ca siliconul la densitate. O data pe saptamana dadea gainilor acest supliment. Povestea amicul ca o gaina mai zapacita a facut o mica confuzie, aproape ca i-a scos o unghie de la picior, intrase omu' incaltat in slapi, sa schimbe apa gainilor. Dupa cateva beri sidiscutiile aferente, am servit gainilor o bucata de pulpa de porc, vreau sa va spun ca nu au avut nici cea mai mica problema sa rupa bucati din halca, mai ales ca o legasem de gardul din plasa se sarma. Sigur se trag din dinozauri. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Am văzut iepure ciocănit de curci,ba chiar şi şarpe ciugulit! La capitolul scârboşenii,ați văzut carcasă de nutrie?Seamănă al naibii cu şobolanul! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 De nutrie da, dar carcasa de sobolan, nu. Am vazut si carcasa de porc de Guineea, cica e delicatesa, marinat bine si prajit in baie de ulei. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Pentru unii din India şi şobolanii de orezărie sunt delicatese! Pe vremea lui Ceaşcă am mâncat cârnați de nutrie din comerț.Excepționali! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 1 oră în urmă, cdinu332 a spus: Da' nu ma bag peste treburile lor Haide bre, mai bine nu ne spuneai... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Respect intimitatea și cultura fiecărei ființe. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Apropo de găinile și păsările în general, care adoră carnea....păi cum domnule să nu ? Strămoșii păsărilor au fost dinozauri carnivori... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Dacă o pasare o mierleste și nu o vezi, se apucă s-o ciugulească. Bagă cornițe la greu, dacă au de unde. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Ieri, vineri, am afumat diverse bucati de carne de prin congelatoare. Maica-mea a insistat sa facem inventarul produselor congelate, s-au adunat cateva bucati de piept de curcan si ceva pastrama de oaie. Piept de porc si cotlet am cumparat de la o ruda din Mihaileni-Botosani, deja a taiat porcul. De la aceeasi ruda am cumparat toate cele de trebuinta pentru vreo 20Kg de carnati, urmeaza sa-i prepar de Craciun. Carnatii din foto i-am cumparat de la un amic macelar, sa am ce imparti, pe la mine la afumatoare s-au prezentat cativa vecini, i-am servit cu carnati, nu aveam chef sa le dau pastrama de curcan. De pomana merge perfect carnatul din comert!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Vad ca deja ai coada la clienti...sau blanoasele vaneaza doar caldura Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Tocmai ce m-am ridicat de la masa (am servit o friptura din carne de vita, am zis ca nu tin post) si dupa ce am vazut pozele de mai sus ... 'mie foame! Intreb si eu ca sa ma lamuresc: pastrama de oaie mai are gustul/mirosul de oaie? Acum 54 minute, doru3160 a spus: Vad ca deja ai coada la clienti...sau blanoasele vaneaza doar caldura Da dom'le fix asa cum si noi vanam doar mirosu' de carne afumata nu bagam si in gura! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum