alcon Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Dupa ce v-ati imbuibat cu carne multa, incercati o reteta de detox clasica, supa de hasmatuchi. https://www.culinar.ro/retete/supe-si-ciorbe/retete-supe-de-legume/supa-de-hasmatuchi-9636 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Mor cand vad smantana pusa in toate mancarurile.... ! Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 17 minutes ago, Dudikoff said: Mor cand vad smantana pusa in toate mancarurile.... ! Ar fi bine sa fie smantana... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 5 hours ago, Dudikoff said: Mor cand vad smantana pusa in toate mancarurile.... ! Mai ales in ciorbe da o cu totul alta "textura". Trebuie incercat! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Si cand vine vorba despre inghetata,diferenta se simte clar daca este facuta cu smantana.Unii fac inghetata cu lapte sau apa si din aceasta cauza iese plina de gheata. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Ce parere aveti despre supa de linte? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Inca n-am mancat, dar vreau sa incerc dupa ce o sa ma satur de naut (care e super bun). Imi imaginez ca e ca si ciorba de fasole. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 17, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2018 E un pic mai aspra la gust decat fasolea. Este foarte hranitoare insa. O sa caut reteta de o facem noi aici cu ciuperci si arpacas. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 17 minutes ago, Dudikoff said: Inca n-am mancat, dar vreau sa incerc dupa ce o sa ma satur de naut (care e super bun). Imi imaginez ca e ca si ciorba de fasole. Cuș cuș nu mananci? http://www.cevabun.ro/cum-sa-faci-cuscusul-perfect/ Cus cus este o mâncare făcută în principal din griș, tradițională în țările arabe din nordul Africii, care a pătruns și în bucătăriile europene. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cuș_cuș Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 N-am ajuns inca la nivelul asta. Le iau si eu pe rand... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Couscous nu se pronunta cușcuș ci cuscus. (ou in franceza se pronunta u) Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Pizza cu sunca,salam si cascaval. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 La 03.04.2018 la 16:42, Ovidanie a spus: As vrea si eu sa stiu cum se numeste..ăă, chestia din mijloc, ca mie imi pare a porc.. explodat in cuptor, si nici nu inteleg ce scrie pe eticheta. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Musaca țărănească la cuptor... Editat Aprilie 23, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Vacuta si vitel la plancha. S-a servit cu sos roquefort mai usor (il diluez cu smantana de frisca si lapte). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum